Antena 3 Economic Companii Tarom, Ryanair, Blue Air și Wizz Air reiau zborurile comerciale. Ce trebuie să știe toți românii

Tarom, Ryanair, Blue Air și Wizz Air reiau zborurile comerciale. Ce trebuie să știe toți românii

27 Apr 2020   •   16:48
Tarom, Ryanair, Blue Air și Wizz Air reiau zborurile comerciale. Ce trebuie să știe toți românii Antena3

Odată cu încheierea perioadei stării de urgență din România, companiile Tarom, Ryanair, Blue Air și Wizz Air vor relua o parte din zborurile comerciale spre și dinspre țara noastră.

Wizz Air va opera anumite rute începând de la 1 mai 2020. Se va zbura între România și următoarele țări: Olanda, Marea Britanie, Suedia, Spania sau Cipru.

Tarom va începe operarea următoarelor zboruri: București - Amsterdam (de pe 2 mai 2020), București - Londra (de pe 4 mai), București - Paris (de pe 6 mai). Rutele interne vor fi operabile începând cu 18 mai 2020.

Ryanair va relua zborurile începând cu data de 8 mai 2020. Pe lista rutelor sunt inclusiv zboruri spre și dinspre Italia.

Blue Air va relua activitatea pe majoritatea rutelor (inclusiv rute interne) începând cu data de 15 mai 2020.

Lista completă a zborurilor operabile poate fi găsită aici. În funcție de evoluția pandemiei de COVID-19 și a deciziilor luate de autorități, aceste zboruri pot fi anulate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close