Antena 3 CNN Economic Companii Rodipet oferă cartele Orange şi bonuri de cazare pentru a-şi acoperi datoriile la editori

Rodipet oferă cartele Orange şi bonuri de cazare pentru a-şi acoperi datoriile la editori

Rodipet oferă cartele Orange şi bonuri de cazare pentru a-şi acoperi datoriile la editori
Sursa foto: rodipet
19 Mai 2009   •   12:05

Distribuitorul de presă Rodipet a anunţat editorii, la sfârşitul săptămânii trecute, că a decis unilateral mărirea comisionului plătit de editori şi că propune bartere în contul datoriilor, anunţă Pagina de Media.

În loc de bani, editorii vori primi cartele Orange, proprietăţi imobiliare şi bonuri de cazare în hotelurile deţinute de grupul Awdi, proprietarul Rodipet.

Potrivit documentului, Rodipet propune ?tuturor editorilor încheierea unor contracte de barter, în vederea diminuării datoriilor, putând oferi în compensare: cărţi, rechizite, cartele reîncărcabile Orange, servicii de publicitate outdoor şi indoor, servicii de curierat, servicii complete de cazare în hotelurile de lux deţinute de AWDI GROUP, proprietăţi imobiliare, servicii de consultanţă şi outsourcing, activităţi specifice relaţiilor publice, comunicare integrate şi promovare imagine, posibilităţi de francizare Rodipet sau convertirea datoriei în acţiuni, la preţul pieţei?.

Rodipet spune că a apelat la o asemenea strategie pentru că e afectată de criza economică şi nu mai dispune de lichidităţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close