Antena 3 CNN Economic Companii Să ne întoarcem la calitate!

Să ne întoarcem la calitate!

Să ne întoarcem la calitate!
19 Apr 2010   •   08:44
PUBLICITATE. Vremurile prin care trecem trebuie să ne pună pe gânduri şi să ne facă să investim mult mai atent banii noştri. Acesta este scopul Verso Trust: să vă ajutăm să investiţi în lucruri de calitate la un preţ corect.

Pe lângă operarea magazinului online www.gentlemenscorner.ro şi prezenţa prin produse sub marca Gentlemen?s Corner în diferite magazine din ţară, firma Verso Trust SRL poate satisface şi cererile unor companii privind comenzi mari de cămăşi, cravate sau marochinărie (curele, portofele, serviete din piele naturala). Orice comandă de la câteva zeci de bucăţi până la câteva mii de bucăţi va fi tratată cu profesionalism în cel mai scurt timp posibil. Aveţi o firmă şi doriţi să faceţi un cadou personalizat angajaţilor sau doriţi să creaţi pentru toţi angajaţii firmei o anumită ţinută? Atunci suntem firma pe care trebuie să o contactaţi.




Produsele Gentlemen?s Corner sunt atent alese pentru a satisface şi cele mai rafinate gusturi, în acelaşi timp păstrând nişte preţuri corecte raportate la calitate. La noi veţi găsi cămăşi din cel mai fin bumbac egiptean cu fir dublu răsucit (Doppio Ritorto) şi cravate din mătase naturală Self-Tipped sau butoni folosind cristale Swarovski (Made with CRYSTALLIZED Swarovski Elements).



O cămaşă din bumbac 100% Doppio Ritorto este mai rezistentă, arată deosebit, se calcă mai bine şi este răcoroasă în timpul verii. O bună parte din cămăşile Gentlemen?s Corner folosesc bumbac egiptean superfin Doppio Ritorto (2-PLY), ceea ce le face o alegere perfectă pentru zilele de vară, dar şi pentru viitor. Având în vedere calitatea materialelor şi a ambalajelor şi atenţia deosebită la detalii (nasturi cusuţi cu fir în x, balene detaşabile, cusatură fină), cămăşile noastre merită fiecare leu investit. La preţuri cuprinse între 159,9 si 229,9 lei, pot deveni o componentă esenţială şi mereu la modă a garderobei oricărui gentleman sau obiectul unor cadouri cu mult gust.



În dorinţa noastră de a le oferi bărbaţilor experienţa unei sesiuni de cumpărături complete, avem Cigar Corner, unde pot alege un trabuc original cubanez, precum şi accesoriile necesare savurării lui. Mărcile de trabucuri pe care le oferim sunt Cohiba, Montecristo şi Partagas, mărci de renume mondial, iar accesorile vin de la Habanos sau S.T. Dupont.

Gentlemen?s Corner a continuat introducerea de noi produse de marochinărie (portofele, curele), iar în curând vom aduce noi cămăşi, atât cu mânecă scurtă, cât şi cu mânecă lungă.

Convingeti-va de calitatea produselor Gentlemen's Corner!

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close