Antena 3 CNN Economic Companii Schimbarea drastică făcută de Ryanair pe care trebuie să o știi

Schimbarea drastică făcută de Ryanair pe care trebuie să o știi

Schimbarea drastică făcută de Ryanair pe care trebuie să o știi
28 Mai 2018   •   15:35

Milioane de pasageri care au rezervat zboruri cu Ryanair începând cu data de 13 iunie sunt avertizați că vor putea face check-in ul online cu doar 48 de ore înainte de plecare.  

Compania aeriană irlandeză, care este în momentul de față cel mai mare transportator bugetar din Europa, va face viața mai grea pasagerilor care nu doresc să plătească în plus pentru locul dorit. Până acum doi ani, pasagerii puteau face check-in ul online cu o săptămană înainte de plecare. În 2016 însă, Ryanair a redus fereastra de check-în la doar patru zile, spunând că decizia a fost luată ca răspuns la "feedback-ul excesiv al clienților".  Începând cu mai 2017, compania aeriană s-a confruntat cu critici repetate pentru alocarea pasagerilor care călătoresc împreună cu locuri foarte depărtate unul de celălalt în aeronavă. Compania aeriană a răspuns acestor critici: "Suntem foarte bucuroși să ajutăm orice client care dorește un loc gratuit ales la întâmplare, dar vom face de asemenea tot ce putem pentru a facilita clienții care sunt dispuși să plătească pentru un loc rezervat". 

Fereastra de check-în oferită de Ryanair este acum pe punctul de a se restrânge din nou, de la 4 zile la doar 48 de ore înainte de zbor. În prezent un pasager cu un zbor care pleacă de exemplu la ora 20:00 într- o vineri seară poate face check-in-ul luni dimineață, dar sub nouă regulă check-in-ul gratuit se va deschide abia miercuri la ora 20:00. Totuși pasagerii pot plăti o taxă, care de obicei este în jur de 4 lire sterline pe persoană, pentru a-și rezerva locul dorit și  pentru a face check-in-ul cu două luni înainte de plecare.  

Modificarea se aplică atât rezervărilor existente, precum și noilor rezervări. 

Sursă: The Independent 

×
Subiecte în articol: zboruri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close