Antena 3 CNN Economic Companii Schimbarea făcută de Netflix. Cu siguranță va îmbunătăți experiența pe site

Schimbarea făcută de Netflix. Cu siguranță va îmbunătăți experiența pe site

Schimbarea făcută de Netflix. Cu siguranță va îmbunătăți experiența pe site
25 Iul 2018   •   22:23

De-a lungul anilor, Netflix și-a modificat sigla, pagina de înscriere și chiar și pagina de pornire. Dar există însă o zonă care a rămas ignorată: pagina cu "Cine se uită?". Această pagină apare de fiecare dată când deschideți Netflix-ul, dar probabil nu va gândiți prea mult la ea înainte de a da un click pe numele dvs. și de a cauta serialul dorit. 

Acum Netflix va schimba această pagină. Compania va lansa versiuni actualizate ale unor poze de profil cu detalii suplimentare și culori vibrante. Mai important totuși, este că va oferi câteva opțiuni relevante companiei: veți vedea caracterele originale din serialele și filmele Netflix, inclusiv Stranger Things și Queer Eye, pe care le puteți alege pentru a vă personaliza profilul. 

Schimbarea pozei de profil este ușoară, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la "Gestionați profilurile" și să faceți click pe pictograma de editare din profilul pe care doriți să-l modificați.  

Chiar dacă experiența de vzionare propriu-zisă a filmelor și serialelor nu se va schimba, cu siguranță acest update vă va aduce un zâmbet pe buze.  

Sursă: Netflix
  

×
Subiecte în articol: Netflix
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close