Antena 3 CNN Economic Companii Seed Consultants lansează a doua ediţie a programului “Cel mai promiţător brand românesc”

Seed Consultants lansează a doua ediţie a programului “Cel mai promiţător brand românesc”

Seed Consultants lansează a doua ediţie a programului “Cel mai promiţător brand românesc”
05 Ian 2012   •   20:21

Bucureşti, 5 ianuarie 2012 - Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates în România, lansează a doua ediţie a programului “Cel mai promiţător brand românesc”, prima competiţie din ţara noastră adresată reprezentanţilor comunităţii de afaceri la finalul căreia un brand românesc va beneficia de un proces de branding gratuit.

La prima ediţie a programului, Plantavorel a fost ales “Cel mai promiţător brand românesc”, beneficiind de expertiza Seed Consultants în dezvoltarea brandului de companie: audit de brand, dezvoltarea platformei de brand, consultanţă în naming, dezvoltarea identităţii vizuale de companie şi a manualului de brand. “Prima ediţie a fost un reper pentru Seed, ne-a indicat nivelul de înţelegere al pieţei vis-a-vis de ştiinţa brandului, dar şi deschiderea pe care o au antreprenorii locali în a investi în brandurile lor. Ne bucură faptul că vad în creşterea brandurilor locale o oportunitate de a ieşi cu fruntea sus din criză şi o şansă unică şi mare pentru România. Primul câştigător al programului este un brand frumos din 1825 cu care au crescut generaţiile bunicilor şi părinţilor noştri şi sunt sigură că vor auzi de Laboratoarele Vorel şi de produsele acestuia - Vorel sau Hepatobil – şi nepoţii noştri, fie că vor fi aici, sau peste hotare” declară Dochiţa Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

La cea de-a doua ediţie a programului se pot înscrie în perioada 5 – 31 ianuarie brand-urile româneşti de produs / de serviciu / de corporaţie care doresc să se reinventeze. Între 15 şi 20 februarie, juriul, format din Emma Beckman - Client Director Landor, Niels Schnecker – analist economic, Alessandra Stoicescu – jurnalist cu o bogată experienţă care a urmarit îndeaproape evoluţia mediului de afaceri românesc, Alfred Borcan, Director Marketing Volksbank Romania, Valentin Militaru – Vice-Preşedinte CCI Bucureşti, Dochiţa Zenoveiov - Managing Director Seed Consultants Partener Landor,  va analiza aplicaţiile şi va desemna câştigătorul programului. 

“Considerăm că împărtăşind puţin din expertiza Seed, am contribuit nu numai la dezvoltarea brandului uneia dintre cele mai sustenabile afaceri autohtone de suplimente alimentare, ci şi la dezvoltarea brandului de ţară România. Numai aşa brandurile româneşti de export din Bucureşti, Neamţ sau Timiş se vor alinia la cerinţele pieţelor externe şi vor ajunge mai uşor pe rafturile supermarketurilor şi în inimile consumatorilor din afara ţării, iar imaginea României va începe să capete substanţă” a mai adaugat Zenoveiov.

Cel mai promiţător brand românesc este un demers iniţiat de Seed Consultants,  partener exclusiv Landor Associates in Romania. Obiectivul acestui program este (1) să crească notorietatea industriei româneşti de consultanţă de brand şi a rolului semnificativ pe care branding-ul îl are în succesul oricărei afaceri şi (2) sustinerea dezvoltării brandurilor româneşti de valoare. Regulamentul competiţiei şi toate detaliie pentru înscriere sunt disponibile pe www.celmaipromitatorbrandromanesc.ro

Seed Consultants
este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezentă pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close