Antena 3 CNN Economic Companii Servicii de tractări auto, transport auto, utilaje și echipamente și asistență rutieră prin RomTractări

Servicii de tractări auto, transport auto, utilaje și echipamente și asistență rutieră prin RomTractări

Serviciile de tractări auto sunt relativ noi pe piața din România, însă au reușit ca în doar câțiva ani să devină extrem de populare în rândul șoferilor (care au nevoie de ajutor pentru a-și tracta  autoturismele) sau în cadrul firmelor (pentru transportul utilajele de construcții, transporturi agabaritice ori pentru utilaje și echipamente din domeniul agricol).

Servicii de tractări auto, transport auto, utilaje și echipamente și asistență rutieră prin RomTractări
de Georgiana Adam    |    17 Aug 2020   •   14:00

RomTractări își propune să vină în sprijinul tuturor celor care nu au timp să aștepte foarte mult și caută sa intervină cât mai repede în fiecare caz în parte.

Este vorba despre o companie care se bazează pe serviciile unei echipe de profesioniști, o echipă care lucrează continuu, indiferent de zi și de oră, si care dispune de cunoștințe bogate în domeniu, de o experiență vastă, dar și de dotări de top.

Oferta de servicii pe care RomTractări o pune la dispoziția clienților săi este absolut generoasă și acoperă o gamă largă și diversificată dintre nevoile clienților săi. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul companiei, https://www.romtractari.ro.

Tractări auto

RomTractări asigură, între altele, și servicii de tractări auto pentru autovehicule personale.

Poate fi vorba despre autoturisme mai mici sau mai mari care, indiferent cât de bine întreținute sunt în general, la un moment dat cedează.

Intervențiile pot avea loc atât în București, cât și în zonele limitrofe din Ilfov, care sunt ușor accesibile din capitală.

Pe de altă parte, echipele de intervenții nu se ocupă doar de remorcarea mașinilor de tonaj mic, ci și de transport utilaje grele folosite în domeniul construcțiilor, industrie sau în domeniul agricol, atunci când sunt astfel de solicitări.

Platformele auto folosite sunt suficient de generoase pentru a putea transporta în condiții optime auto, utilaje sau echipamente grele.

Serviciile de transport auto internațional vin în ajutorul celor care vor să aducă o mașină în țară

Serviciile de transport auto le sunt dedicate inclusiv celor care, în momentul în care autoturismele cedează, se află dincolo de granițele României.

Nu se știe niciodată când mașinile personale pot da semne că ,,obosesc”, așa că toți conducătorii auto trebuie să știe care sunt variantele pe care le au la dispoziție.

De preferat este să apeleze la specialiștii cu care se pot înțelege foarte ușor în limba română și în care au încredere că îi vor ajuta să ajungă la destinație în condiții bune.

Transport marfă

Nu în ultimul rând, compania de tractări se ocupă și de transportul de marfă. Compania dispune inclusiv de un trailer de 38 de tone, pe care l-a achiziționat recent, tocmai pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de acesta. Trailerul este unul modern, ușor de manevrat și suficient de încăpător.

Serviciile de transport mașini și utilaje întrunesc condițiile de siguranță și respectă normele legale

RomTractări deține asigurare CMR pentru transportul oricărui tip de autovehicul – noi, second-hand sau avariate.

Pe de altă parte, pentru transportul agabaritic, atât pe rute interne, cât și pe rute internaționale, clienții pot să beneficieze de camioane eficiente, bine optimizate pentru drumuri lungi, de până la 150 de tone cu trailer.

Asistență rutieră

Dincolo de faptul că specialiștii de la firma de tractări se ocupă de transportarea autovehiculelor până la service, au și competențele potrivite pentru a interveni la fața locului atunci când este posibil.

De exemplu, intervin în cazul bateriilor auto descărcate, astfel încât șoferii să poată ajunge cel puțin până la cel mai apropiat magazin specializat cu produse auto.

La fel, atunci când șoferii rămân pe marginea drumului, fără posibilitatea de a ajunge la o benzinărie, pot suna cu încredere la firma de tractări, iar un echipaj va ajunge la fața locului cât mai repede cu putință.

Cu o gamă largă de servicii oferite celor care au nevoie de ele, cu dotări de ultima generație, competențe și resurse umane bine pregătite și cu un program non-stop, tocmai pentru a veni în sprijinul a cât mai mulți clienți, RomTractări caută să își extindă în permanență activitățile și să ofere conducătorilor auto și firmelor cele mai bune soluții în domeniul său de activitate.

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close