Antena 3 CNN Economic Companii Şi tu poţi spune NU “manelizării” turismului românesc!

Şi tu poţi spune NU “manelizării” turismului românesc!

Şi tu poţi spune NU “manelizării” turismului românesc!
Sursa foto: Foto: www.skytrip.ro
06 Feb 2011   •   23:47
PUBLICITATE // Cu toţii suntem dezamăgiţi de turismul din România. Nu că ţara noastră n-ar avea potenţial, din contră. Sunt o mulţime de locuri minunate, pe care atât străinii, dar şi noi, românii, ne-am dori să le vizităm mai des şi să ne bucurăm de peisajele ori monumentele din toate judeţele ţării. Marea, muntele, o Deltă unică în Europa, toate acestea la un loc compun potenţialul turistic al României.
 
Din păcate acest potenţial se degradează an de an, din cauza unei lipse de interes atât din partea guvernanţilor, cât poate şi din partea noastră, a cetăţenilor. Încet, încet, multe locuri frumoase s-au “manelizat”: peturile aruncate aiurea prin parcuri sau păduri, cojile de seminţe care au devenit o prezenţă constantă la toate picnicurile, ce sa mai vorbim de adunările la tradiţionalul grătar care se sfârşesc de regulă cu o mizerie de nedescris lăsată în urmă.

Maneliştii la Peleş

(Acest viral este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.)
 
Tocmai de aceea credem că trebuie să începem de undeva salvarea turismului românesc. Din 1 Martie, SkyTrip îţi propune prima iniţiativă privată care are ca obiectiv precis relansarea turismului din România.

REFUZĂ TURISMUL DE PROASTĂ CALITATE. Din 1 Martie alătură-te proiectului SkyTrip. Până la urmă, totul tine şi de opţiunea personală.
 
Detalii pe site-ul www.skytrip.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close