Antena 3 CNN Economic Companii SkyTrip.ro, cel mai complet site de informare turistică: A venit vremea schimbării!

SkyTrip.ro, cel mai complet site de informare turistică: A venit vremea schimbării!

SkyTrip.ro, cel mai complet site de informare turistică: A venit vremea schimbării!
Sursa foto: Foto: SkyTrip.ro
20 Feb 2011   •   23:37
PUBLICITATE//Era timpul să se întâmple şi ceva bun în turismul românesc! Din 1 martie, toţi cei interesaţi vor putea, în sfârşit, să găsească laolaltă toate informţiile de interes despre turismul din România. Şi asta pentru că, de Mărţişor se lansează cel mai complet site de informare turistică: www.skytrip.ro.

Este primul proiect privat de anvergură ce îşi propune să ajute la dezvoltarea turismului autohton şi să vină în sprijinul tuturor celor care s-au săturat să caute, fără să găsească, informaţii utlie despre tot ceea ce înseamnă acest sector de activitate.

Din 1 martie, pe www.skytrip.ro veţi putea găsi informaţii complete şi actualizate despre toate obiectivele de interes turistic din ţară, despre hotelurile şi restaurantele din toate colţurile ţării, detalii despre mâncărurile tradiţionale pe care le puteţi degusta în fiecare locaţie, totul despre rutele şi traseele turistice, informaţii despre punctele principale de agrement.

SkyTrip.ro: Cel mai complet site de informare turistică.

 
 



SkyTrip.ro
este un proiect ambiţios ce îşi propune să fie principalul loc de întâlnire al tuturor celor care vor ca şi în România turismul să reprezinte un domeniu de care putem fi mândri. Alătură-te şi tu proiectului SkyTrip.ro. Din 1 Martie, a venit vremea schimbării!

Detalii pe www.skytrip.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close