Antena 3 CNN Economic Companii Tim Morse, veteranul de la General Electric, noul director financiar al Yahoo!

Tim Morse, veteranul de la General Electric, noul director financiar al Yahoo!

Tim Morse, veteranul de la General Electric, noul director financiar al Yahoo!
Sursa foto: tim morse
15 Iun 2009   •   15:32

Tim Morse, veteranul de la General Electric, este noul director financiar al companiei Yahoo, potrivit CNN.

În prezent, Morse este director financiar la compania de semiconductori Altera. A fost numit în această poziţie în ianuarie 2007. Morse a făcut parte din colectivul General Electric timp de 15 ani, unde a foat CFO (Chief Financial Officer) la divizia de plastice a conglomeratului.

?Yahoo este o companie împresionantă cu o combinaţie unică de acţiuni şi sunt foarte încântat să mă alătur echipei financiare cu o bogată disciplină fiscala şi înclinaţie către excelenţă financiară?, a spus Morse într-un comunicat de presă.

Numirea lui Morse este una dintre primele angajari importante de executivi de la venirea in fruntea Yahoo a lui Carol Bartz. Bartz a declarat ca planuieste sa faca o structura a managementului companiei mult mai eficienta, dupa ce aceasta incearca sa repozitioneze compania in elita companiilor din industrie. In ultimii ani, Yahoo a pierdut o cota importanta din piata de reclame online in fata Google si Microsoft.

?Tim are o iscusinţă dovedită de a transforma o strategie în structură, proces şi executie şi sunt încântată că se va alătura echipei care va ajuta la dezvoltarea Yahoo?, a declarat Carol Bartz, şeful de la Yahoo.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close