Antena 3 CNN Economic Companii Un student britanic acuză Apple că i-a furat o aplicaţie de sincronizare pentru iPhone

Un student britanic acuză Apple că i-a furat o aplicaţie de sincronizare pentru iPhone

Un student britanic acuză Apple că i-a furat o aplicaţie de sincronizare pentru iPhone
Sursa foto: Foto: logoshistory.blogspot.com
10 Iun 2011   •   18:25

Un student din Marea Brtanie acuză gigantul Apple că i-ar fi furat ideea unei aplicaţii de sincronizare, după ce acesta a prezentat-o unui oficial al companiei în urmă cu un an, informează site-ul The Register.

La începutul acestei săptămâni, Apple a anunţat noi caracteristici ale platformei iOS 5, printre care şi o sincronizare wireless a iPhone-urilor cu iTunes, ce va purta numele de "Wi-Fi Sync", acelaşi nume propus şi de studentul Greg Hughes.

"Am fost şocat, evident! Mi-am vândut aplicaţia timp de un an (prin alte magazine) cu acelaşi nume şi pictogramă. Apple ştia acest lucru, pentru că le-am prezentat şi lor proiectul", a declarat studentul.

Totuşi, Greg a fost sunat de un reprezentant al companiei care i-a spus tânprului că aplicaţia sa este "admirabilă", dar că Apple are câteva obiecţii, pe care însă nu le-a detaliat.

"Au spus că echipa de ingineri de la iPhone s-a uiotat peste aplicaţie şi că au fost foarte impresionaţi. Mi-au cerut şi CV-ul.

Aplicaţia lui Hughes a devenit una dintre cele mai populare dintre cele promovate de companie, fiind vândută în peste 500.000 de exemplare numai în 2011. Apple nu a dat un răspuns acuzaţiilor studentului.

×
Subiecte în articol: Apple furt aplicatie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close