Antena 3 CNN Economic Companii Vodafone România reduce tarifele de roaming

Vodafone România reduce tarifele de roaming

Vodafone România reduce tarifele de roaming
Sursa foto: Vodafone
09 Iun 2009   •   13:48

Vodafone România anunţă reducerea tarifelor standard de roaming (prin Vodafone World) pentru serviciile de voce şi SMS, în ţările Uniunii Europene, conform normelor Comisiei Europene, arată un raport remis Antena3.ro. Clienţii Vodafone România vor beneficia de noile tarife pentru SMS-urile, apelurile efectuate şi pentru apelurile primite în statele membre ale Uniunii Europene şi în ţările din Spaţiul Economic European (EEA) - Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, precum şi în Elveţia, începând din 16 iunie 2009, cu două săptămâni înainte de termenul prevăzut de Comisia Europeană.

Vodafone România introduce, începând din 16 iunie 2009, noul mod de tarifare a apelurilor în roaming, efectuate şi primite în spaţiul european, în conformitate cu reglementarile Comisiei Europene.

Astfel, apelurile iniţiate în Uniunea Europeană, în spatiul EEA şi în Elveţia către destinaţii din aceleaşi teritorii vor fi tarifate la secundă după primele 30 de secunde, iar pentru apelurile primite în aceste ţări, clienţii Vodafone vor beneficia de tarifare la secundă.

Noile tarife de roaming, prin Vodafone World:

- 0,43 Euro fără TVA / min (0,512 Euro cu TVA) pentru un apel efectuat către orice destinaţie din Uniunea Europeană, EEA şi Elveţia, faţă de 0,46 Euro fără TVA ( 0,547 Euro cu TVA)

- 0,19 Euro fără TVA / min (0,226 Euro cu TVA) pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA şi Elveţiei, faţă de 0,22 Euro fără TVA (0,262 Euro cu TVA)

- 0,11 Euro fără TVA / SMS (0,131 Euro cu TVA) pentru SMS-urile trimise în roaming din Uniunea Europeană, EEA şi Elveţia către orice destinaţie, faţă de 0,29 Euro fără TVA / SMS (0,345 Euro cu TVA) pentru clienţii serviciilor pe bază de abonament şi 0,35 Euro credit / SMS pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Apelurile în roaming iniţiate în Uniunea Europeană, în spaţiul EEA şi în Elveţia, cu durata sub 30 de secunde, vor fi tarifate prin rotunjire la 30 de secunde. Apelurile efectuate cu o durată mai mare de 30 de secunde vor fi tarifate la secundă. Apelurile în roaming primite în Uniunea Europeană vor fi tarifate la secundă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close