Antena 3 CNN Economic Companii VreauMobila.ro – mobilă dintr-un singur click

VreauMobila.ro – mobilă dintr-un singur click

VreauMobila.ro – mobilă dintr-un singur click
16 Mai 2011   •   10:42
PUBLICITATE // Daca doresti sa iti cumperi mobila pentru locuinta ta sau trebuie sa cumperi mobilier pentru birou este nevoie ca sa cunosti anumite aspecte ale acestuia astfel incat alegerea ta sa fie una inspirata si de lunga durata.

Este important sa stii ca alegerea materialului din care doresti sa fie mobilierul pe care urmeaza sa il cumperi iti va determina marimea bugetului. Fie ca alegi mobilier din lemn, pal sau mdf trebuie sa te gandesti la scopul pentru care il cumperi si durata de folosinta.

Daca alegi sa iti cumperi mobilier din pal sau mdf, o alternativa moderna si nu foarte costisitoare fata de mobilierul din lemn, VreauMobila.ro, unul dintre principalele magazine de mobila online vine in ajutorul tau. Acesta are un numar remarcabil de produse si una dintre cele mai variate game de mobilier. VreauMobila.ro comercializeaza atat mobilier standard dar si mobilier la comanda. Pentru mobilierul la comanda VreauMobila.ro ofera ofera servicii graturite de consiliere, proiectare si design. Specialistii de la VreauMobila.ro te consiliaza astfel incat sa iti prezinte toate alternativele pe care le ai referitor la materiale, accesorii sau nuante.

De asemenea pe langa produsele de mobilier in magazinul online mai gasiti saltele, scaune, canapele, electrocasnice, si chiuvete.

Pentru mai multe detalii poti vizita showroom-ul VreauMobila.ro din Bucuresti,  str. Glădiţei nr. 42, bl. T6, parter unde alături de piesele de mobilier expuse in showroom cu titlul de prezentare puteti găsi şi scaune, canapele, perdele, corpuri de iluminat, seminee electrice, parchet, electrocasnice şi chiuvete.

Poti vizita showroom-ul de luni pana vineri între orele 9:00 – 18:00 sau magazinul online la adresa www.vreaumobila.ro

Ce avantaje ai daca achizitionezi mobila de la un magazin online:

 —       Accesezi de oriunde magazinul online, disponibil 24/7 pe internet;

—       Ai la dispozitie un numar mare de produse cu fotografii, specificații tehnice, dimensiuni si finisaje de culori;

—       Achiziționarea produselor se poate face la sediu, la domiciliul tau (pentru mobila la comandă) sau online;

—       Ai la dispoziție mai multe modalități de plată: ramburs la livrare, numerar la de la sediu, ordin de plată bancar, plată cu cardul la sediu, plată în rate;

—       Livrarea la domiciliu/sediu la nivel national;

—       Livrarea gratuită la domiciliu/sediu pentru Bucureşti;

—       Garantarea unui raport calitate pret foarte bun.



VreauMobila.ro – Mobilă la comandă online
De cele mai multe ori constructia apartamentelor nu permite mobiliarea acestora cu produse de mobilier standard datorita dimensiunilor spatiului pe care doresti sa il mobilezi. Acest lucru  te determina sa cauti producatori de mobila la comanda care sa te ajute sa iti proiectezi mobilierul dupa dimensiunile, nuantele sau calitatea de care ai nevoie.

Unul dintre magazinele online de mobila care comercializeaza mobilier la comanda este VreauMobila.ro. Numărul de peste 3000 de produse de mobilier si decorațiuni poziționează VreauMobila.ro printre primele magazine online de mobilă. Serviciile gratuite de consiliere, proiectare şi design al mobilierului la comandă se oferă la domiciliul clienților, la showroom-ul VreauMobila.ro dar şi online.

Pentru a cumpara mobilă la comandă de pe www.vreaumobila.ro poti sa alegi unul dintre urmatoii paşi:

1.                  Măsori spatiul si contactactezi specialistii VreauMobila.ro telefonic sau prin e-mail pentru a le comunica tipul de produs si dimensiunile aproximative ale spatiului unde o sa fie mobilierul. Daca ai facut o schita este bine sa o trimiti pe email, fax sau prin formular. Oferta se va comunica si in cazul acceptari acesteia se vor face masturatori exacte de catre specialistii VreauMobila.ro.

2.                  Apelaeaza la un consultant VreauMobila.ro care se va deplasa la domiciliul/sediul tau pentru a efectua masuratorile necesare, pentru a prezenta tipurile de materiale si accesorii folosite, pentru a va consilia din punct de vedere tehnic si pentru a realiza impreuna cu tine proiectul mobilierului. Semnarea contractului se poate face tot la domiciliul/sediul tau astfel incat sa nu fiti nevoit sa nu  te deplasezi.

3.                  Mergi la showroom-ul VreauMobila.ro din Bucuresti,  str. Glădiţei nr. 42, bl. T6, parter si un consultant va concepe proiectul impreuna cu tine si iti va acorda consilierea de care aveti nevoie. Pentru aceasta trebuie sa cunoasti dimensiunile spatiului pe care urmeaza sa-l mobilezi. Dupa efectuarea proiectului si ofertei de pret, consultantul se va deplasa la domiciliu/sediu tau pentru efectuarea masuratorilor exacte.

Poti vizita showroom-ul între orele 9:00 – 18:00  sau poti intra pe www.vreaumobila.ro pentru mai multe detalii.

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close