Antena 3 CNN Economic Companii World Class România anunță achiziția operatorului de fitness Club Moving

World Class România anunță achiziția operatorului de fitness Club Moving

World Class România anunță achiziția operatorului de fitness Club Moving
29 Mar 2016   •   15:02

World Class România își extinde gama de servicii către mai mult de 45.000 de membri, ca urmare a achiziției operatorului de fitness Club Moving. Membrii World Class vor avea acces la 28 de centre de fitness, situate în București și în alte orașe importante din țară, a anunțat compania.

Începând cu data de 1 mai, în funcție de structura abonamentului, clienții noștri vor avea acces în cele 28 de cluburi de fitness World Class, localizate în București și în alte orașe importante din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești și Bacău.

Rețeaua extinsă de 28 de centre World Class vă oferă acces la antrenamente personalizate cu 425 de antrenori certificați internațional, peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulți și copii, 15 piscine, un spațiu de fitness de peste 45.000 de metri pătrați, dotat cu echipamente de ultimă generație, toate menite să vă ofere experiențe de fitness la standarde excelente.

World Class România va continua strategia de extindere a rețelei, iar anul acesta va deschide trei noi cluburi în București (Park Lake și Militari) și Constanța (City Park Mall)”, anunță World Class într-un comunicat.

În urma tranzacției, World Class România numără 19 centre de fitness în București și alte 9 în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești și Bacău. Compania va continua în anul 2016 extinderea organică a rețelei prin deschiderea a noi cluburi de fitness în București și Constanța, și va număra până la finele anului un total de 31 de cluburi de fitness.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close