Antena 3 CNN Economic Companii Zece motive pentru care trebuie să alegi noua colecţie Gentlemen’s Corner (p)

Zece motive pentru care trebuie să alegi noua colecţie Gentlemen’s Corner (p)

Zece motive pentru care trebuie să alegi noua colecţie Gentlemen’s Corner (p)
30 Oct 2015   •   14:02
1. Prestanta
Tinuta desavarsita confera intotdeauna celui care o poarta o prestanta incontestabila, remarcata imediat de cei din jur. Ne-am asigurat ca acest lucru sa fie valabil la absolut toate modelele din noua colectie Gentlemen’s Corner. Mai mult, garantam faptul ca, prin noua colectie, am reusit sa aducem in actualitate prestanta tinutelor de altadata, realizand o linie vestimentara unica pe piata actuala din Romania.

2. Eleganta
Fie ca vorbim de smokinguri, costume de business, blazere sau paltoane, lucrul care scoate orice tinuta din anonimat este eleganta emanata. Din acest punct de vedere, traditia Gentlemen’s Corner sta garantia faptului ca, intotdeauna, tinutele noastre au fost special create pentru a “respira” eleganta la fiecare pas. In noua colectie, nu am facut rabat de la nici un efort pentru a ne asigura ca putem oferi oricui garantia unei tinute cu adevarat elegante.

3. Rafinamentul vestimentatiei clasice
Vestimentatia clasica impune intotdeauna prin rafinament si stil. Prin noua colectie, Gentlemen’s Corner a reusit sa readuca in prezent regulile de aur ale tinutelor clasice, toate piesele noastre fiind dovada faptului ca parfumul modei de altadata poate fi integrat perfect tendintelor moderne.

4. Materialele de cea mai buna calitate
Ermenegildo Zegna, Cerruti NOBILITY Super 150`s, Fratelli Tallia di Delfino Super 130`s sunt doar cateva din brandurile celebre de lana folosite in noua colectie Gentlemen’s Corner. Toate tinutele noastre sunt lucrate din materiale de lux, de cea mai buna calitate, acest aspect fiind o garantie ca produsele oferite sunt comode si deosebite.

5. Croiala impecabila
Croitorii nostri au mereu grija pentru fiecare detaliu si nu lasa nici un aspect la voia intamplarii. Tocmai de aceea, majoritatea modelelor noastre din noua colectie Gentlemen’s Corner sunt realizate pe comanda in aproximativ cinci saptamani, pentru a ne asigura ca absolut totul va fi perfect in tinuta aleasa de dumneavoastra.

6. Experienta probelor
Nimic nu se compara cu placerea de a proba mai multe tinute intr-un cadru deosebit, fiind indrumat de consilieri vestimentari cu adevarat priceputi. Vino si probeaza noile noastre tinute din colectia toamna-iarna Gentlemen’s Corner si te vei bucura de ambianta deosebita din Flagship Store… Atentie insa, o vizita aici poate crea dependenta!

7. In pas cu noile tendinte
Am reusit sa aducem in prezent frumusetea tinutelor de altadata, am impregnat tinutelor noastre aerul rafinat si elegant al modei clasice, dar nu am neglijat niciodata tendintele moderne. Noua colectie Gentlemen’s Corner are o multitudine de elemente discrete ce puncteaza cele mai interesante curente ale modei actuale.

8. Raportul corect calitate pret
Nu am neglijat niciun aspect care transforma tinutele din noua noastra colectie in piese de vestimentatie rafinate si de cel mai desavarsit bun gust. Am folosit materiale de la branduri renumite, am lucrat cu croitori de o inalta tinuta profesionala, dar am avut mereu grija ca raportul calitate – pret sa fie unul corect. Din acest punct de vedere, putem garanta ca avem cele mai elegante tinute de vestimentatie masculina din Romania, la cel mai bun pret.

9. Diversitate
In noua noastra colectie avem atat tinute de ceremonie, cat si tinute business, avem smokinguri, blazer, dar si paltoane, intr-un cuvant o gama diversa de tinute capabila sa acopere orice tip de eveniment. Toate sunt lucrate cu atentie, din cele mai rafinate materiale, fiind garantia faptului ca prezenta dumneavoastra nu va trece neobservata. De asemenea, Gentlemen’s Corner va pune la dispozitie o gama complete de accesorii, de la camasi lucrate la comanda, pana la pantofi ce pot asigura eleganta si confortul in orice moment.

10. Gentlemenii aleg intotdeauna Gentlemen’s Corner
Am creat Gentlemen’s Corner pentru a fi un colt al barbatilor ce doresc sa fie eleganti, sa fie tratati corect, unde sa poata gasi lucruri deosebite la un pret corect. Vino acum la Gentlemen’s Corner si bucura-te de toate tinutele din noua colectie. E o experienta unica, de care ai nevoie si care iti va demonstra faptul ca apartii unei elite ce apreciaza la adevarata valoare bunul gust si rafinamentul.

Gentlemenii aleg intotdeauna Gentlemen’s Corner.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close