Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ești în căutarea cadoului perfect? De ce tablourile personalizate sunt alegerea perfectă

Ești în căutarea cadoului perfect? De ce tablourile personalizate sunt alegerea perfectă

Indiferent de dimensiunea ei sau de frecvența cu care reușiți să vă vedeți, familia este cu siguranță unul dintre cele mai apropiate grupuri la care te întorci de cel puțin câteva ori pe an, recunoscător că v-ați întâlnit și că puteți sărbători împreună diferite ocazii.

Ești în căutarea cadoului perfect? De ce tablourile personalizate sunt alegerea perfectă
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2022   •   15:40

Pe lângă distracție și voie bună, evident că de multe ori este implicat și... un cadou. În general, cele mai apreciate cadouri sunt cele ce generează amintiri, care aduc bucurie la despachetat și se transformă într-un catalizator atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Din fericire, astfel de cadouri nu sunt greu de cumpărat și găsirea unei idei memorabile nu trebuie să fie o provocare în plus pentru tine. Cadourile personalizate, atmosfera caldă și o cină delicioasă vor face din întâlnirea familială un eveniment abia-așteptat. Așadar, evită să petreci ore întregi în căutarea cadourilor și răsfoiește sugestiile de pe site-uri precum LaGalerie.ro, atent realizate pentru a-ți ușura procesul de cumpărare pentru aceste ocazii.

3 motive pentru care tablourile personalizate sunt alegerea perfectă pentru un cadou de familie

1. Originalitate și creativitate pentru casă

Un tablou cere de cele mai multe ori să fie punctul principal de atracție al unei încăperi. Indiferent dacă alegi pentru personalizare un tablou cu o poză de familie sau un portret al animăluțului de companie preferat de pe LaGalerie.ro, imaginea pe care o alegi va avea cu siguranță un impact mare asupra spațiului în care va fi expusă. Iar pe lângă elementul wow pe care îl aduce, fericitul beneficiar al cadoului cu siguranță va simți ceva satisfăcător în a avea o piesă de artă unică în casa lui.

Pentru o surpriză completă și un efect de durată, alege un tablou personalizat cu muzică. Există întotdeauna acel cântec special care te duce înapoi într-un ocean de amintiri. Ajută-i deci pe cei dragi să își retrăiască amintirile atât prin imagini, cât și prin sunet și dăruiește un canvas personalizat. 

2. Un cadou a cărui valoare crește în timp

Un tablou personalizat este o alegere minunată deoarece ține cont de ocazie, cerințele tale și destinatarul cadoului. Poți alege o amintire preferată, un moment pe care cei dragi ar vrea să-l păstreze pentru totdeauna și de care s-ar putea bucura oricând. Poate că este vorba de o aniversare, de un festival sau de un eveniment special – trebuie doar să alegi o amintire aparte și să o transformi într-un tablou deosebit. Există chiar și studii care arată că un cadou, cu cât este mai personal și mai original, cu atât este mai apreciat atunci când este primit. Obiectele valoroase din casele noastre sunt mereu cele centrate pe un eveniment sau pe o persoană specială, iar majoritatea sunt fie cadouri, fie moșteniri.

Cadourile precum gadget-urile sau hainele îmbătrânesc cu timpul și devin, în final, depășite, pe măsură ce o nouă tehnologie sau modă apare. Un tablou, pe de altă parte, va deveni mai valoros cu timpul, exact așa cum se întâmplă cu arta. 

3. Preț accesibil și calitate superioară

Tablourile create de LaGalerie.ro folosesc cerneală originală UltraChrome HD ce furnizează culori certificate Pantone și materiale de înaltă calitate. Sunt realizate pe pânză, întinse pe ramă de brad românesc uscat și au incluse în preț sistemul de agățare pe perete. Așadar, având atât o valoare emoțională, cât și una practică, tablourile personalizate reprezintă o investiție bună, un cadou artistic și creativ la un preț accesibil. Imaginile vii și pline de culoare, rezistente la razele UV vor rezista în sufrageria familiei tale minim 60 ani. 

Cu o alegere inspirată a imaginilor, chiar generații diferite se pot bucura și minuna de un tablou personalizat. Cei mai în vârstă vor păstra vie amintirea celor mai frumoase momente, iar cei mici vor explora curioși evenimente din trecutul pe care ei nu l-au cunoscut.

Cadourile sunt uneori deveni unele dintre cele mai importante obiecte din viața unei persoane, iar din acest motiv poate părea atât de greu să le alegi și să le oferi. Cele mai importante lucruri pe care le deținem ne conectează cu ceilalți și din acest motiv, cadourile primite pot juca un rol foarte important în viața noastră atunci când ne dorim să păstrăm vie amintirea unor evenimente sau a unor persoane. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close