Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Picaturile pentru ochi: solutia eficienta in tratarea simptomelor asociate afectiunilor oculare

Picaturile pentru ochi: solutia eficienta in tratarea simptomelor asociate afectiunilor oculare

Lacrimile artificiale, asa numitele picaturi pentru ochi, prezinta o multime de avantaje, printre care: reducerea sindromul de ochi uscat, arsura, senzația nisip în ochi și te asigură că lentilele de contact sunt întotdeauna lubrifiate.

Picaturile pentru ochi: solutia eficienta in tratarea simptomelor asociate afectiunilor oculare
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2022   •   16:07

Afectiunile oculare, precum miopia, hipermetropia sau presbiopia iti dau, intotdeauna, batai de cap si iti fac viata grea. De aceea, este indicat sa gasesti rapid o metoda eficienta pentru a trata cele mai comune simptome asociate acestora. In intampinarea persoanelor care se plang din cauza uscaciunii, iritatiei sau inrosirii oculare, marii producatori de lentile de contact au lansat cele mai noi sortimente de picaturi de ochi, create special pentru ochiul sensibil.

Ele asigura confort in timpul purtarii si previn riscurile infectarii ochiului. Ele mai poarta denumirea de “lacrimi artificiale”.

Ce sunt picaturile pentru ochi?

Picăturile pentru ochi sunt adesea denumite și "lacrimi artificiale", deoarece ajută la procesul natural de hidratare a ochilor și oferă utilizatorului un confort sporit. Picăturile pentru ochi sunt comercializate în farmacii și se pot elibera fără prescripție medicală. Ele au o capacitate ridicată de a menține un grad ridicat de hidratare pentru lentilele de contact, datorită unei cantități crescute de apă și polimeri, două dintre ingredientele principale ale picăturilor pentru ochi.

Calitatea picăturilor pentru ochi este strict influentață de aceste ingrediente, cât și de tipul de polimer aflat în componență. În plus, picăturile pentru ochi au, de multe ori, în componență și un alt element natural al structurii ochiului, acidul hialuronat.

Picăturile pentru ochi ajută la combaterea eficientă a sindromului uscăciunii oculare. Principalul beneficiu al acestora constă în faptul că ele au dovedit întotdeauna o capacitate ridicată de a menține un grad ridicat de hidratare pentru lentilele de contact. Ingredientele principale conținute în picăturile pentru ochi sunt o cantitate crescută de apă și polimerii, precum și acidul hialuronat, o componentă naturală, caracteristică ochiului uman.

Beneficii

Lacrimile artificiale prezinta avantaje semnificative, cum ar fi: reduc sindromul de ochi uscat, arsura, senzația nisip în ochi și te asigură că lentilele de contact sunt întotdeauna lubrifiate.

Ce alegi?

Mergi la un consult oftalmologic pentru a stabili cauza ochilor uscati si apoi alege lacrimile artificiale potrivite.

Pentru ochii uscati care tot reapar, este posibil sa ai nevoie de picaturi speciale pentru a imbunatati sistemul de lubrifiere naturala a ochilor. Tratamentul corect al ochiului uscat cronic reduce riscul de infectie sau de deteriorare a suprafetei externe a ochiului.

Dintre numeroasele tipuri de lacrimi artficiale disponibile, care este cel corect pentru tine? Depinde de cauza problemei. Clean Active Premium Drops 15 te poate ajuta in probblemele pe care le ai.

Ghidul cumparatorului de lacrimi artificiale

Zeci de marci de picaturi, geluri si unguente lubrifiante sunt disponibile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. Diferite produse contin o serie de ingrediente si niciun ingredient sau formula nu s-a dovedit a fi superior celorlalte. Poate vei avea nevoie de mai multe incercari pentru a gasi un produs care sa aiba efect in cazul tau. Citeste cu atentie etichetele si roaga oftalmologul sa iti faca niste recomandari. O varianta ar fi sa achizitionezi picaturile Comfort Drops 20 ml de la Optilen.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close