Antena 3 CNN Economic Imaginea lui Alexei Navalnîi, în sicriul deschis, la slujba de înmormântare: "Curajul tău va străluci deasupra lașității celor care te-au luat de pe această lume!"

Imaginea lui Alexei Navalnîi, în sicriul deschis, la slujba de înmormântare: "Curajul tău va străluci deasupra lașității celor care te-au luat de pe această lume!"

Echipa lui Alexei Navalnîi a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu sicriul deschis și trupul neînsuflețit al disidentului, în timpul slujbei de înmormântare. Atenție, informații și imagini cu un puternic impact emoțional!

Imaginea lui Alexei Navalnîi, în sicriul deschis, la slujba de înmormântare: "Curajul tău va străluci deasupra lașității celor care te-au luat de pe această lume!"
Sursa foto: X@ACF_int
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   15:09

Fotografia este cu atât mai importantă, cu cât celor care li s-a permis accesul în biserica dintr-un cartier periferic al Moscovei li s-a cerut să nu fotografieze și să nu filmeze în timpul ceremoniei funerare din lăcașul de cult.

Trupul lui Navalnîi este acoperit în mare parte de trandafiri roșii și albi, dar fața este vizibilă. 

În primul rând, în stânga sicriului, din perspectiva privitorului, se află, așezați, părinții politicianului mort.

La capătul sicriului se văd preoți, în picioare, în timpul ceremonialului religios.

Alți oameni sunt vizibili în fundal.

Publicată pe contul X al Fundației Anti-Corupție fondată de Navalnîi, fotografia a strâns în mai puțin de o oră aproape 7.000 de vizualizări.

Unii internauți au postat mesaje de condoleanțe.

"Istoria te va reține printre cei mai mari și mai buni: ai realizat un viitor mai bun pentru copiii tăi (...) iar curajoasa ta soție a preluat ștafeta. Moștenirea ta va dăinui în veci", a scris @Princessrolandr.

"Fie ca viața ta să se dovedească sămânța unui efort magnific, care să continue nu doar în Rusia, ci în întreaga lume. Tiranii trebuie înfruntați direct și cu mult curaj, asta e ceea ce ne-ai arătat. Fie ca amintirea ta să fie binecuvântată pentru totdeauna", a postat, la rândul său, @analiliamoreno.

"Odihnește-te în pace, Aleksei! Curajul și determinarea ta vor străluci mereu deasupra lașității celor care te-au luat cu atâta cruzime de pe această lume", a anticipat utilizatorul Sally Pearson, @MisyetiSal.

×
Subiecte în articol: Aleksei Navalnîi sicriu înmormântare
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close