Antena 3 CNN Economic Imobiliare A fost construit pentru bogătaşii lumii, dar acum i se spune "ORAŞUL MORŢILOR". Află aici povestea incredibilă

A fost construit pentru bogătaşii lumii, dar acum i se spune "ORAŞUL MORŢILOR". Află aici povestea incredibilă

A fost construit pentru bogătaşii lumii, dar acum i se spune "ORAŞUL MORŢILOR". Află aici povestea incredibilă
de O.P.    |    24 Apr 2014   •   12:08

Chinezii au transformat dorinţa lor de dezvoltare într-o adevărată manie. Construiesc autostrăzi care leagă "niciundele" de "nicăieri", construiesc ansambluri rezidenţiale care sunt goale, iar cea mai nouă "bulă" imobiliară este "Oraşul Morţilor".

În regiunea autonomă Guangxi Zhuang chinezii au construit un oraş destinat oamenilor bogaţi ai ţării. Vilele de lux, piscinele, drumurile, toate arătau că viitorii locatari vor fi oameni cu stare materială.

Însă, din nefericire pentru dezvoltator, aici nu s-a mutat nimeni. Casele sunt goale, străzile, şcolile, magazinele - la fel. Ce este şi mai trist este faptul că pentru construcţia acestui "oraş" au fost daţi afară din casele lor mii de oameni.



"Casele noastre au fost dărâmate, făcute una cu pământul, pentru a fi ridicate aceste locuinţe, în care acum nu stă nimeni. Şi nici nu cred că va veni cineva să locuiască aici", spune unul din localnici.

Din cauză că au fost lăsate în paragină, foarte multe locuinţe trebuiesc renovate.



×
Subiecte în articol: constructii imobiliare
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close