Antena 3 CNN Economic Imobiliare În plină criză imobiliară, Orhideea Gardens a vândut, în medie, 8 apartamente noi pe săptămână

În plină criză imobiliară, Orhideea Gardens a vândut, în medie, 8 apartamente noi pe săptămână

În plină criză imobiliară, Orhideea Gardens a vândut, în medie, 8 apartamente noi pe săptămână
10 Noi 2009   •   14:06
PUBLICITATE. În ultimele şase luni, dezvoltatorul imobiliar Orhideea Gardens a încheiat contracte pentru vânzarea a 200 de apartamente, toate situate în complexul rezidenţial Orhideea Gardens, din centrul Bucureştiului. Cu o medie de 8 contracte de vânzare încheiate săptămânal, dezvoltatorul imobiliar contrazice previziunile negative pentru perioada de criză economică în acest domeniu.
"Recordul de vânzări l-am avut într-o săptămână în vara acestui an, când am încheiat 24 de contracte, mai mult chiar decât în perioada de boom imobiliar. Apartamentele noastre se vând - şi se vând bine, iar acest lucru se datorează şi faptului că ne-am adaptat repede cerinţelor pieţei: am îmbunătăţit calitatea finisajelor pe parcursul lucrărilor de construcţie, punând profitul pe plan secund. Având, poate, cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă, apartamentele noastre se vând bine", a declarat Daniel Piţurlea, dezvoltator imobiliar Orhideea Gardens. Această rată crescută de vânzări s-a realizat în ciuda suprafeţelor generoase pe care le au apartamentele - de la 100 mp şi până la cele de tip penthouse, de 320 mp suprafaţă construită.
Orhideea Gardens a mizat pe calitatea apartamentelor din acest ansamblu rezidenţial nou, dar şi pe locaţia extrem de favorabilă a blocurilor - în zona centrală, pe Calea Plevnei, la câteva minute distanţă de Gara de Nord sau de Opera Română. În plus, în această perioadă, apartamentele Orhideea Gardens rămase neocupate se vând cu numai 1190 euro/ mp construit + TVA, cost similar cu cel practicat pentru locuinţe în blocuri vechi, din orice altă zonă a Bucureştiului.
Proiectul imobiliar Orhideea Gardens a fost finalizat în decembrie 2008, într-un moment extrem de sensibil pe piaţa din România, când s-au făcut resimţite primele efecte ale crizei economice. Cu toate acestea, Orhideea Gardens a reprezentat în ultimele 6 luni excepţia de pe piaţa imobiliară, încheind constant contracte de vânzare pentru apartamente cu suprafeţe mari. Explicaţia: cele mai multe apartamente s-au vândut "la cheie", abia după ce cumpărătorul a văzut cu ochii săi calitatea finisajelor, amenajarea spaţiilor verzi şi structura locuinţei.
Implicând o investiţie de peste 65 milioane de euro, proiectul rezidenţial Orhideea Gardens a urmărit încă de la început să devină o carte de vizită pentru dezvoltator, astfel că întreaga construcţie s-a făcut după cele mai înalte standarde de calitate. Ansamblul este compus din cinci blocuri, conţine 400 de apartamente, iar la parterul unui imobil se află în curs de amenajare un club SPA şi un restaurant.

Orhideea Gardens

×
Subiecte în articol: imobiliare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close