Antena 3 CNN Economic Imobiliare O familie de români, vecini cu Bill Gates, îşi vinde casa pentru 3,5 milioane de dolari (VIDEO)

O familie de români, vecini cu Bill Gates, îşi vinde casa pentru 3,5 milioane de dolari (VIDEO)

O familie de români, vecini cu Bill Gates, îşi vinde casa pentru 3,5 milioane de dolari (VIDEO)
Sursa foto: casa
30 Apr 2010   •   23:00

Un român plecat de mulţi ani din ţară s-a săturat să fie vecinul lui Bill Gates. Omul şi-a scos la vânzare vila de lux din Statele Unite, care este gard în gard cu a fostului şef de la Microsoft.

O casă luxoasă, pe trei niveluri, construită de o familie de români care a plecat din ţară în urmă cu 10 ani. Un inginer mecanic şi o juristă care vor acum să se mute în sudul Statelor Unite. Casa a fost proiectată cu gândul la distracţie. Are un balcon care dă spre curte şi multe ferestre care crează o atmosferă luminoasă. Are 5 dormitoare, 8 băi, cameră de zi, cameră de lucru, bucătărie şi sală de cinema. Şi o curte impresionantă în care se află un jacuzzi foarte mare, o saună, o baie afară şi o piscină de dimensiuni generoase.

O casă fabuloasă, la un preţ fabulos. Românii cer pe ea nu mai puţin de 3,5 milioane de dolari. Pentru că este criză, ei sunt gata să accepte şi 2 milioane şi jumătate de dolari în bani, iar restul sumei în proprietăţi. Dar cumpărătorii încă se lasă aşteptaţi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CAS romani Washington
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close