Antena 3 CNN Economic Imobiliare Viaţă all inclusive: Complex rezidenţial de lux, în pădurea Băneasa (VIDEO)

Viaţă all inclusive: Complex rezidenţial de lux, în pădurea Băneasa (VIDEO)

Viaţă all inclusive: Complex rezidenţial de lux, în pădurea Băneasa (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 1
10 Sep 2010   •   21:28

O vacanţă all-inclusive te face să te simţi rege pentru un sejur. Dar cum este să ai o viaţă în regim all inclusive? Acesta este ultimul trend în imobiliare. În plină criză, dezvoltatorii complexurilor rezidenţiale de lux au găsit soluţia ideală pentru a-i atrage pe clienţii pretenţioşi.

Pădure cât vezi cu ochii. Iar în centru, o oază de lux. A fost visul lui Ion Ţiriac, pus în practică de fiul său: complexul Stejarii din pădurea Băneasa. 285 de apartamente de lux, unde cel mai mare poate ajunge până la 1.000 de metri pătraţi! Dar deocamdată nu mai sunt de vânzare.

Până la stabilizarea pieţei imobiliarelor, Ion Alexandru Ţiriac s-a hotărât să dea apartamentele cu chirie. Cea mai mică se apropie de o mie de euro. Aşadar, chirii de 5 stele.

Pentru fiecare client de lux al complexului va sta la dispoziţie un concierge. O combinaţie între valet şi asistent personal, care se ocupă cu orice, de la rezervarea biletului de avion, până la livrarea de pizza.

?Dacă din 3 milioane, unul vrea să trăiască diferit, atunci cineva trebuie să construiască pentru 1%. Eu am construit pentru 0,5%? a declarat Ion Ţiriac. Iar din acest procent face parte şi el, aşa că şi-a cumpărat deja un apartament aici. Îl va avea vecin pe căpitanul naţionalei de fotbal, Cristi Chivu, care a apucat să-şi cumpere un penthouse în complexul Stejarii.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close