Antena 3 CNN Economic (P) Romprest oferă clienților servicii integrate pe piața de profil

(P) Romprest oferă clienților servicii integrate pe piața de profil

(P) Romprest oferă clienților servicii integrate pe piața de profil
30 Mai 2014   •   10:26

Încredere – siguranță – inovație sunt cele trei valori care stau la baza brand-ului Romprest și după care compania se ghidează în desfășurarea activității sale, respectând permanent standardele europene ale calității și sistemul integrat de management.

În cei 13 ani de experiență pe piața de profil din România, Romprest a investit continuu în proiecte cheie și în maximizarea performanței, respectând totodată obligațiile de mediu. Compania a reușit astfel să își mențină poziția de lider cu servicii competitive, concentrându-și eforturile pe consolidarea și extinderea afacerii, pe diversificarea pachetului de activități, pe creșterea eficienței și a portofoliului de clienți.

Romprest este una dintre cele mai importante companii de saubritate, facility management, DDD (deratizare, dezinfecție și dezinsecție), întreținere și amenajare spații verzi la nivel național și oferă celor 45 de consilii locale din toată țara și celor peste 10.000 de agenți economici deserviți o viziune integrată asupra serviciilor de salubritate.



Astfel, compania asigură servicii integrate de facility management (soluții personalizate pentru orice tip de curățenie, folosind tehnologii adaptate special), servicii de arhitectură peisageră (amenajează și întreține orice tip de spațiu verde împreună cu specialiștii peisagiști și echipamente profesionale), D.D.D. (luptă împotriva dăunătorilor, prin metode specifice și sigure, elaborând planuri de combatere și monitorizare a dăunătorilor personalizate pentru fiecare caz) și salubritate (servicii de salubrizare menajeră, salubrizare căi publice și deszăpezire).

Investițiile de peste 35 de milioane de euro realizate de-a lungul timpului în tehnologie ultramodernă au menținut avantajele strategice și competitive ale companiei. Astfel, Romprest deține o flotă de profil impresionantă ce numără mai mult de 600 de utilaje de talie mare, mijlocie și mică, autovehicule cu dotări Euro 4 și Euro 5.




În același timp, oamenii reprezintă o resursă cheie care contribuie activ la creșterea eficienței organizaționale și a serviciilor oferite clienților. Cu peste 6.000 de angajați, Romprest este singura companie de profil din România care organizează cursuri de inițiere și calificare/recalificare personal, acreditate de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close