Antena 3 Economic Povestea antreprenorului care ajută alți antreprenori să aibă succes

Povestea antreprenorului care ajută alți antreprenori să aibă succes

de Bianca Voinea    |    03 Oct 2020   •   10:00
Povestea antreprenorului care ajută alți antreprenori să aibă succes

V-ați gândit vreodată că vă puteți antrena creierul pentru succes? Costin Dămășaru, un tânăr antreprenor extrem de ambițios, este fondatorul Centrului de Augmentare a Performanțelor Neuronale, unde cu ajutorul tehnologiei a dezvoltat antrenamente prin care poate reconfigura rețelele neuronale.

De la manageri sau sportivi de performanță, până la copii care suferă de autism sau ADHD, orice poate avea rezultate spectaculoase după câteva ședințe.

Totul începe cu o electroencefalogramă, apoi datele Sunt introduse într-un program, iar apoi, împreună cu alți specialiști, se realizează antrenamente personalizate pentru fiecare client în parte.

Costin a pornit acest business după ce ani de-a rândul a făcut cercetare pentru a se trata pe el de o boală pe care 65 de specialiști din toate colțurile lumii nu au reușit sa o trateze.

A investit 250.000 de euro în centrul de la București, dar are planuri planuri ambițioase de dezvoltare. Interviul complet cu povestea lui o găsiți în clipul video.

BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close