Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la centrale termice. Top 3 oferte de astăzi

Reduceri eMAG la centrale termice. Top 3 oferte de astăzi

Reduceri eMAG la centrale termice. Top 3 oferte de astăzi
04 Ian 2018   •   11:25

Reduceri eMAG centrale termice. Iarna bate la ușă, iar încălzirea eficientă este încă o problemă pentru multe gospodării din România. Iată câteva soluții:

Dacă doriți să profitați de gama de reduceri eMAG la centrale termice, intrați aici.

În articolul de mai jos găsiți cele mai bune 3 oferte ale zile la centrale termice de pe emag.ro.

Reduceri eMAG la centrale termice

1.  Centrala termica WOLF FGB- 35

Această centrală termică în condesare FGB, realizată în Germania, are un discount de 50 la sută pe emag.ro. 

Componentele interne sunt alese din materiale foarte rezistente si durabile, cum ar fi tevile din cupru, schimbatorul de caldura din Al/Si turnat și bloc hidraulic din poliamidă armată cu fibra de sticlă.

Controller-ul incorporat suporta compensarea pentru vreme (cu sensor extern ca accesoriu), este compatibil cu toate comenzile Wolf, permite integrarea solara si ofera conectivitate la internet prin intermediul browser-ului sau aplicatiilor iOS/ Android. 

Puteți profita de această super-ofertă aici.

2. Centrala termica GB172i-24 KD

Noul design al centralei termice Logamax plus GB172i contine sticla titan Buderus rezistenta la zgarieturi si usor de curatat. 

Această centrală termică, disponibilă pe emag.ro cu un discount de 21 la sută din preț, are display digital, aprindere electronică și funcționează cu tiraj forțat. 

Este un model adecvat pentru instalații de încălzire prin pardoseală, iar printre alte specificații tehnice interesante ale centralei termice sunt: arzător cu preamestec; senzor de temperatura si termostat pentru sistemul de incalzire.

O puteți cumpăra de aici.

3. Centrala termica Chaffoteaux Pigma Green Evo 24 kW

Această centrală termică murală în condensare este dotată cu afișaj LCD multifuncțional, cu iluminare. Oferă confort acustic garantat, grație noului amortizor de zgomot.

Inclusă în seria de reduceri eMAG la centrale termice, modelul conține pompă complet modulantă, schimbător principal de căldură din oțel inoxidabil și priză de măsură și analiză a gazelor de ardere.

O găsiți, cu o reducere de 21 la sută din preț, aici.

 

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close