Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la mașini de spălat vase care îți fac viața mai ușoară

Reduceri eMAG la mașini de spălat vase care îți fac viața mai ușoară

Reduceri eMAG la mașini de spălat vase care îți fac viața mai ușoară
20 Sep 2019   •   11:47

eMAG reduceri la mașini de spălat vase: Dacă v-ați săturat să spălați vasele în chiuvetă, puteți apela la oferta eMAG de mașini de spălat vase.

Dacă vreți să consultați lista eMAG cu reduceri la mașini de spălat vase, intrați aici.

În oferta de pe emag.ro de astăzi sunt incluse mașini de spălat vase pentru toate nevoile și buzunarele, produse de companii importante, precum Beko, Whirlpool sau Bosch.

Mai jos, găsiți cele mai importante reduceri eMAG la mașini de spălat vase din cadrul campaniei de reduceri de astăzi.

eMAG reduceri la mașini de spălat vase Beko

1. Masina de spalat vase incorporabila Beko

Această mașină de spălat vase este dotată cu functia Fast+, care iti ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele obisnuite. Aceasta creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea acesteia, scazand astfel durata de spalare.

Un program unic masinilor de spalat vase Beko, Quick&Clean garanteaza o spalare exceptionala in numai 58 de minute pentru toate tipurile de vase.

De asemenea, programul Eco 50 de grade are grija atat de vasele tale cat si de mediul inconjurator. Este programul ideal de spalare a vaselor cu un consum energetic scazut.    

Puteți achiziționa această mașină de spălat, cu o reducere de 29 la sută, de aici.

eMAG reduceri la mașini de spălat vase Bosch

2. Masina de spalat vase incorporabila Bosch

O altă mașină de spălat vase foarte economică. Utilizarea apei, temperatura apei si timpul de clatire sunt ajustate exact pentru a corespunde gradului de murdarire. Aceasta asigura cele mai bune rezultate economisind, in acelasi timp, apa si energie.

Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas.

Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod constant gradul de duritate al apei. In acest fel ne asiguram ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.

Acest produs este disponibil la eMAG cu o reducere de 24 la sută. 

Puteți profita de discount aici.

eMAG reduceri la mașini de spălat vase Whirlpool

3. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool 

Whirlpool produce unele dintre cele mai performante mașini de spălat vase de pe piață. Acest model face parte din clasa energetică A+, are o capacitate de 13 seturi și 5 programe. 

Afișajul LED și faptul că poate fi incorporată în mobilier sunt alte două avantaje mari ale acestei mașini de spălat vase care este oferită, cu o reducere consistentă de preț, în cadrul campaniei eMAG reduceri.

Puteți încărca mașina la jumătate, dispune de program intensiv, program eco, și program de prespălare.

În campania eMAG de reduceri la mașini de spălat vase, acest model are un discount de 32 la sută.

Vă puteți convinge aici.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close