Antena 3 CNN Economic Transporturi Sorin Grindeanu anunţă avizarea proiectului unui nou drum expres în România

Sorin Grindeanu anunţă avizarea proiectului unui nou drum expres în România

Un nou drum expres mult aşteptat de români este pe cale să devină realitate, a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu anunţă avizarea proiectului unui nou drum expres în România
Sursa foto: Sorin Grindeanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Mai 2024   •   14:03

Acest nou drum de mare viteză va avea o lungime de 73,52 km, iar pe traseu vor fi construite 57 de poduri sau pasaje, șase noduri rutiere și șase parcări.

"Am avizat astăzi proiectul Drumului Expres Focșani - Brăila", a scris ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, joi, pe Facebook.

El precizează că după avizarea indicatorilor tehnico-economici în Consiliul Tehnico Economic (CTE) al Ministerului Transporturilor urmează avizarea în Consiliul Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național și Locuințe și aprobarea prin Hotărâre de Guvern.

Acest nou drum de mare viteză va avea o lungime de 73,52 km iar pe traseu vor fi construite 57 de poduri sau pasaje, șase noduri rutiere și șase parcări.

Proiectul drumului expres Focșani - Brăila, cu o valoare estimată de 5,5 miliarde de lei (fără TVA), prevede și plantarea a 155 de hectare de perdele forestiere.

Am avizat astăzi proiectul Drumului Expres Focșani - Brăila! După avizarea indicatorilor tehnico-economici în Consiliul...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Joi, 23 mai 2024

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu PSD
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
MAE a refuzat intrarea în țară a unei delegații de la Kremlin. Rusia amenință
x close