Antena 3 CNN Economic Transporturi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "Peste 100 kilometri de autostradă și drumuri expres, finalizați până la sfârșitul anului"

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "Peste 100 kilometri de autostradă și drumuri expres, finalizați până la sfârșitul anului"

Peste 100 de kilometri de autostradă și drumuri expres ar urma să fie finalizați până la sfârșitul anului, susține ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "Peste 100 kilometri de autostradă și drumuri expres, finalizați până la sfârșitul anului"
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Valentina Sarosi
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2023   •   11:40

"Ne onorăm promisiunea făcută românilor și, până la sfârșitul anului, vor fi finalizați peste 100 de kilometri de autostradă și drumuri expres.

După cei 13,55 km din Autostrada Transilvania (Nușfalău – Suplacu de Barcău), dar și cei 19 km din Autostrada de Centură a Capitalei (A0 Nord Lot 2) urmează alte vești bune atât pentru A3 (Chețani- Câmpia Turzii), partea de Sud a A0, cât și pentru Drumul expres Craiova- Pitești (Tronsonul 3, Valea Mare- Colonești) și Drumul expres de legătură Oradea- Autostrada A3.

Infrastructura rutieră reprezintă prioritatea investițională a acestui Guvern și a mandatului meu de ministru al Transporturilor și Infrastructurii. 

Astfel, ne menținem ținta asumată ca, până la finalul lui 2024, să adăugăm infrastructurii rutiere a României, în medie, 250 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres", a scris ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, azi, pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close