Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Marcel Ciolacu, despre Cristian Popescu Piedone: "Am încheiat orice dialog și orice ofertă. Îi urez sănătate"

Marcel Ciolacu, despre Cristian Popescu Piedone: "Am încheiat orice dialog și orice ofertă. Îi urez sănătate"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a încheiat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone şi din acest moment îi urează sănătate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   18:07

Marcel Ciolacu a subliniat că a transmis tot ce avea către Cristian Popescu Piedone, candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei, şi din acest moment se va gândi la ce este de construit în Bucureşti. 

"Eu am terminat. Ce am avut de spus și de transmis d-lui Cristian Popescu Piedone am încheiat. Îi urez, din acest moment, sănătate. (...) Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele personale”, a spus Marcel Ciolacu.

Declarația vine după ce premierul a spus, la lansarea candidaturii Gabrielei Firea că, locul lui Cristian Popescu Piedone în echipă nu poate să fie decât ca primar la Sectorul 5.

"Nu am cerut acest lucru (negocieri cu Cristian Popescu Piedone - n.r.) și nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj, împreună cu Gabriela Firea și cu toți colegii mei, primari de sector sau candidați pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice.

Cred că în această echipă este locul și dlui Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru București. (...) Locul dlui Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca și primar, în continuare, la Sectorul 5”, spunea Marcel Ciolacu.

Cristian Popescu Piedone: "Marcel Ciolacu nu a avut un dialog cu mine, ci un monolog"

În replică, edilul Sectorului 5 a spus ferm că nu se va retrage din cursa pentru Bucureşti.

"Nu ştiu ce dialog a avut. Poate un monolog. Cu mine Cristian Popescu Piedone premierul României, preşedintele PSD nu a avut un dialog. Singurul dialog şi scris a fost acum două luni când am făcut o ofertă alianței ca partidul meu, PUSL, să intre în alianță. Şi mi-au zis: pleacă mă că tu eşti prea mic. Noi suntem victorioșii", a spus Cristian Popescu Piedone la Antena 3 CNN.

"Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni"

"Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje, porumbei călători... Şi este ultima dată când răspund la aceste întrebări... Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni. Nu m-a sunat şi nu sun pe nimeni. (...) Cred că sunt singurul candidat care, de la început până în prezent, şi până pe 9 iunie, mi-am ţinut verticalitatea. Ce am spus aia am făcut. Zvonurile de retragere sunt la bursa zvonurilor, aruncate de cancelariile şi zvonacii de partid, să îndoiască electoratul.

Din păcate, s-au îndoit singuri şi electoratul astăzi este în faza de analiză", a precizat Cristian Popescu Piedone, întrebat dacă va da un răspuns liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a susţinut că "locul lui Piedone este în echipa" PSD - PNL.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close