Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Primele imagini cu Marcel Ciolacu, la vizita în Qatar. Planul României pentru investiţii de 15 milioane de euro

Primele imagini cu Marcel Ciolacu, la vizita în Qatar. Planul României pentru investiţii de 15 milioane de euro

Avem primele imagini de la primirea premierului Marcel Ciolacu în Qatar, acolo unde Guvernul român vrea să atragă investiții de 15 miliarde de euro.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   16:48

După un zbor de aproape cinci ore, delegația României, formată din premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri, a ajuns în Qatar, acolo unde a fost primită de către șeful protocolului.

Pe agenda discuțiilor se află dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții în valoare de 15 miliarde de euro, conform unui comunicat al Executivului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Statul Qatar este un partener comercial important al României în regiunea Golfului, iar atragerea de investiţii în valoare de 15 miliarde de euro va contribui la consolidarea colaborării noastre economice şi politice. Avem proiecte clare şi mature pentru investitorii din Qatar. Poziţia strategică, parcursul ascendent al economiei şi oportunităţile oferite de fondurile europene sunt argumente ce susţin atractivitatea investiţională a României”,  a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

În această seară premierul Marcel Ciolacu va avea o întâlnire cu comunitatea românilor din Qatar, aproximativ 100 de persoane.

Mâine se va întâlni cu premierul Qatarului şi ministru al Afacerilor Externe, după care mâine seară, delegația României va pleca către Emieratele Arabe.

Material susţinut de PSD

 


 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Qatar
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close