Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Şeful ANAF tranşează situaţia fiscală a OMV: "Vom verifica la sânge. Dacă vor refuza să plătească vom veni cu o impunere"

Şeful ANAF tranşează situaţia fiscală a OMV: "Vom verifica la sânge. Dacă vor refuza să plătească vom veni cu o impunere"

Șeful ANAF a anunțat în direct la Antena 3 CNN că va verifica la sânge situația OMV cu privire la neachitarea taxei de solidaritate.

de Ioana Mircea    |    13 Ian 2023   •   16:38

Lucian Heiuş, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a declarat în direct la Antena 3 CNN că OMV va fi verificat la sânge și iar dacă această companie refuză să plătească taxa de solidaritate, ANAF va veni cu o impunere.

"ANAF va verifica la sânge toate societățile care se încadrează în prevederile ordonanței 186. Vom verifica dacă în cifra de afaceri se respectă acele venituri din codurile CAEN care sunt în ordonanță, respectiv să fie 75 % din cifra de afaceri pe acele conduri CAEN și după aceea vom verifica dacă calculul și cuantumul contribuției la solidaritate este corect calculat și achitat

 Dacă vor refuza să plătească vom veni cu o impunere", a afirmat șeful ANAF.

 

×
Subiecte în articol: OMV ANAF Lucian Heiuș
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close