Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Avocatul lui Dan Diaconescu: "Arestul la domiciliu este o reparaţie pentru ultimele zile"

Avocatul lui Dan Diaconescu: "Arestul la domiciliu este o reparaţie pentru ultimele zile"

Fostul jurnalist Dan Diaconescu a fost plasat vineri seara în arest la domiciliu. "Este victoria noastră, care poate fi doar o victorie de etapă", a spus avocatul său, vineri seară, în direct la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2023   •   21:33

Judecătoria Constanța a decis, vineri seara, ca fostul jurnalist Dan Diaconescu, cercetat pentru act sexual cu două surori gemene minore în formă continuată și folosirea prostituției infantile în formă continuată, să fie plasat în arest la domiciliu.

Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă. Domiciliul unde va sta Dan Diaconescu în arest este cel din București.

Citeşte şi: Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu: ”Mă așteptam să fiu liber”

Alexandru Morărescu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat la Antena 3 CNN că măsura e dispusă de primul judecător intrat în dosar.

"Măsura mie mi se pare în aceste circumstanţe, la acest moment, ca fiind o reparaţie pentru ce s-a întâmplat injust în ultimele zile", a mai spus avocatul, adăugând că poate fi doar o victorie de etapă.

Avocatul a precizat că Dan Diaconescu, clientul său, nu a dormit de 48 de ore.

"Abia aştept să-l redau familiei", a declarat avocatul.

Dan Diaconescu, în direct la Antena 3 CNN: Totul a fost o înscenare juridică

Dan Diaconescu a declarat că aceste ore au fost pentru el un masacru. "Să sperăm că uşor uşor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică", a spus Dan Diaconescu, în direct, la Antena 3 CNN.

Vă amintim că Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani și 6 luni pentru şantaj, în 2015, și a fost eliberat condiționat în noiembrie 2017, în urma deciziei Tribunalului Ilfov.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close