Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere "Duc o luptă zi de zi cu mine, nu este ușor". Povestea emoționantă a Stelei Bizdu, femeia care a rămas fără un picior în urma unui accident cumplit | Cum a fost umilită de stat timp de cinci ani

"Duc o luptă zi de zi cu mine, nu este ușor". Povestea emoționantă a Stelei Bizdu, femeia care a rămas fără un picior în urma unui accident cumplit | Cum a fost umilită de stat timp de cinci ani

După cinci ani de procese și suferință, Stela Bizdu se simte indignată de reluarea de la zero a dosarului privind accidentul în care a rămas fără picior. În căutarea dreptății, românca solicită o soluție justă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2023   •   22:26

Povestea Stelei Bizdu este un exemplu pentru noi toți, arătându-ne că viața este imprevizibilă și că totul se poate schimba într-o clipă.

Frumoasa Stela a devenit victima unei tragedii provocate de teribilismul unui tânăr șofer.

Prin voia destinului sau, cum spune ea, prin intervenția divinității, Stela Bizdu a supraviețuit.

După cinci ani de la accidentul tragic, ani în care a păstrat tăcerea, Stela a hotărât să împărtășească totul despre ziua tragică pe care nu o va uita niciodată și despre tot ce s-a întâmplat în perioada ulterioară.

Citește și: Tânăr de 16 ani, snopit în bătaie la o secţie de poliţie din Timiş | Părinţii au depus plângere la Parchet

"Mi-a prins piciorul între prag și portieră, m-a izbit la un metru față de mașină, iar piciorul era poziționat sub roată.

Nu cer decât să mi se facă dreptate pentru că cinci ani de zile am tăcut și am fost sfătuită să nu vorbesc cu presa.

Avocatul mi-a dat aceste sfaturi pentru că procurorilor și judecătorilor nu le place presa. Asta mi s-a spus și am tăcut.

Am gândit că indiferent de cumpăna trăită, suntem în viață și mergem mai departe.

Eu sunt afectată psihic de acest eveniment, duc o luptă zi de zi cu mine, nu este ușor.

Au trecut ani de zile și încă aștept să fiu despăgubită pentru că aceasta pe care o am este expirată", a declarat Stala Bizdu, la Antena 3 CNN.

În urma impactului, Stela Bizdu a rămas fără un picior.

Au urmat momente de groază. A petrecut zeci de zile în spital, a fost nevoită să se pregătească pentru o nouă viață. După cinci ani de tăcere, Stela a spus totul din ziua accidentului și până acum.

×
Subiecte în articol: Stela Bizdu
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close