Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Florin Zamfirescu, dezvăluiri dramatice despre ce a pățit soacra sa într-un azil, în timpul pandemiei

Florin Zamfirescu, dezvăluiri dramatice despre ce a pățit soacra sa într-un azil, în timpul pandemiei

Actorul Florin Zamfirescu a povestit în această seară, în direct la Antena 3 CNN, drama prin care a trecut soacra sa într-un azil, în timpul pandemiei.

de Ioana Mircea    |    14 Iul 2023   •   22:20

În cadrul unei intervenții în direct la Antena 3 CNN, Florin Zamfirescu a susținut în această seară că vine cu o propunere în cazul îngrozitor al azilelor din România. Acesta s susținut ca oamenii să încerce să vină cu soluții pentru a putea rezolva problemele grave din cadrul acestui sistem.

"Ce m-a oripilat de la început și înainte de cazul meu, particular, a fost inumanitatea, cu care oamenii noștri, lucrătorii, salariații se comportă vizavi de alți oameni care au ajuns în postura de a fi bătrâni. Până la urmă o să iasă că nu e nimeni vinovat. Aș face o propunere. Ce ar fi ca toată lumea să discute despre soluții, nu despre situație. Situația e clară. Soluțiile le-am putea găsi dacă am folosi exemplele unor mari înaintași.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a unei femei care dezvăluie cum reţeaua Godei i-a luat averea şi viaţa soţului ei, internat în Căminele Groazei

Cum ar proceda în această situație Mareșalul Antonescu? Pun o întrebare", a spus actorul.

Totodată, Florin Zamfirescu a spus și povestea dramatică a soacrei sale, într-un azil, în timpul pandemiei.

"Era în perioada de dinaintea Covidului când mama soției mele a ajuns într-un azil, apoi a apărut povestea cu Covidul și s-a dat o observație că acest cămin e plin de Covid și întrebarea noastră a fost, dacă toți aveau Covid, de ce au fost scoși și împrăștiați în diferite centre; parcă pentru multiplicarea Covidului.

Au început să îi împrăștie la miez de noapte în diferite locații, mai întâi pe îngrijitori. Și apoi bolnavii, despărțiți de îngrijitori, au rămas pe culoare, pe jos, gemând. Dânsa a decedat și ne-au dat-o într-un sicriu închis și nu știam dacă acolo e mortul nostru. Era într-un sac. Am vorbit cu o firmă de pompe funebre să facă poze să vedem ce mort îngropăm", a povestit Florin Zamfirescu.
 

×
Subiecte în articol: Căminele Groazei Florin Zamfirescu
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close