Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Imagini de pe insula Belina. Experţii mandataţi de DNA au început măsurătorile

Imagini de pe insula Belina. Experţii mandataţi de DNA au început măsurătorile

Imagini de pe insula Belina. Experţii mandataţi de DNA au început măsurătorile
29 Sep 2017   •   21:24

Oana Zamfir și Adrian Ursu au prezentat în emisiunea „Exces de putere”, de la Antena 3, imagini filmate pe insula Belina. Experți mandataţi de Direcţia Naţională Anticorupţie au început să facă măsurători pe insula Belina. Topografii spun că au întâmpinat probleme în a-şi face treaba, pentru că, deşi zona e publică, ei susţin că n-au putut trece de bariere şi de paznici.

 Printr-o hotărâre de Guvern considerată de către DNA ilegală, insula Belina, a ajuns de la Apele Române la judeţeană, la Teleroman.

„Am măsurat. Măsurăm o grămadă de elemente care ar fi trebuit să fie pe plan. Cu altă precizie, pentru că au cadastru corect, au măsurat toate laturile, însă sunt elemente de studiat, sunt platforme, sunt elemente, e o temă dată ca topograf”, spune un expert topograf.

Insula Belina a devenit cunoscută după ce procurorii au deschis dosarul penal în care îi cercetează pe miniştrii Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb pentru că ar fi ajutat ca zona să iasă din circuitul public şi să devină practic un domeniu administrat privat care să fie concesionat către Tel Drum.

×
Subiecte în articol: Exces de putere imagini probleme
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close