Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Marian Căpățână, despre Traian Băsescu: "L-am avut mentor. Am învăţat patru fraze de la acest individ"

Marian Căpățână, despre Traian Băsescu: "L-am avut mentor. Am învăţat patru fraze de la acest individ"

Marian Căpățână, intermediar în dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, declară că, în opinia lui, Traian Băsescu e cel mai bun politician din ultimii 32 de ani, dar şi omul "cu cel mai infect caracter". 

Marian Căpățână, despre Traian Băsescu: "L-am avut mentor. Am învăţat patru fraze de la acest individ"
Sursa foto: Antena 3/ Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2022   •   23:54

"Am învăţat patru fraze de la acest individ. 

  • Politica se face pe voturi.
  • Fotbalul se joacă pe goluri.
  • Afacerile se fac pe bani.
  • Dragostea se manifestă făcând sex".

"El are filosofii simple. De aici vine şi succesul, pentru că trece de ecran", a adăugat el.

Marian Căpăţână, omul care a dus valizele de bani de la Bercea Mondial la Mircea Băsescu, declară că din cauza fraţilor Băsescu el a făcut doi ani de închisoare.

În dosarul Mircea Băsescu - Bercea Mondial, Marian Căpăţână a fost condamnat pentru complicitate la trafic de influenţă.

"Mi-a dat mie 600.000 de euro, eu i-am dus la Mircea Băsescu, Mircea Băsescu a plecat cu mine la Cotroceni. I-am dus lui Traian Băsescu 300.000 de euro. 200.000 de euro i-a depus Mircea Băsescu la BCR în Constanța, și acolo, ca să îmi facă mie un gest Mircea Băsescu, mi-a dat 100.000 de euro", a povestit Căpățână.

"Petrov, achită-ţi datoriile!" | Vila lui Băsescu, vandalizată de Marian Căpăţână: "M-am dus cu 300.000 de euro la Cotroceni"

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile, ca urmare a deciziei definitive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.

Fostul preşedinte a declarat că îşi va căuta un apartament în care să se mute. Intenționează să obțină bani pentru noua casa prin valorificarea unor titluri de stat pe care le deține.

×
Subiecte în articol: marian capatana Traian Băsescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close