Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Medicul Tudor Ciuhodaru, despre pacienţii evacuaţi de la Spitalul Foişor Bucureşti: "Este aproape crimă cu premeditare! Nu credeam că o să văd aşa ceva!"

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre pacienţii evacuaţi de la Spitalul Foişor Bucureşti: "Este aproape crimă cu premeditare! Nu credeam că o să văd aşa ceva!"

Medicul Tudor Ciuhodaru de la UPU Iași, s-a arătat revoltat de situaţia în care se află pacienţii evacuaţi din Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti. El a precizat în cadrul emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3, că acest demers este aproape o crimă cu premeditare şi imaginile sunt revoltătoare.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre pacienţii evacuaţi de la Spitalul Foişor Bucureşti: "Este aproape crimă cu premeditare! Nu credeam că o să văd aşa ceva!"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    09 Apr 2021   •   22:04

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie Foişor din București, unul dintre cele mai mari din țară, au fost evacuați din spital pentru că unitatea a fost transformată în regim de urgenţă în spital pentru pacienţii COVID. Însă mulţi din pacienţii evacuaţi au suferit intervenții chirurgicale acum câteva ore.

Aparținătorii pacienților care au fost internați aici așteaptă răspuns pentru că nu ştiu cum îi vor îngriji acasă pe cei care sunt ieșiți din terapie intensivă.Vorbim de oameni care au venit din zone îndepărtate ale țării, pentru a-şi lua rudele bolnave acasă.

Medicul Tudor Ciuhodaru: "Este aproape crimă cu premeditare!"

"Nu credeam că o să văd așa ceva vreodată! Pe mine m-a interesat întotdeauna viața oamenilor și știința. Este incredibil! Nu am crezut vreodată că o să văd așa ceva în România!

Aproape că este o crimă cu premeditare! Ce țară europeană ce țară Nato ,nu spunem că vrem să fim tratați la Iaș la Bucureșt la fel ca la Bruxelles? Dar aceste imagini sunt absolut revoltătoare!

"Spitalul modular de la Lețcani stă închis și acolo sunt 100 de paturi de terapie intensivă"

Mă întreb ce s-a întâmplat în tot acest interval de timp. Am venit de atâta timp cu o strategie, cu un plan pe care să fie aplicat în această pandemie dar nu s-a făcut nimic!  De la aceea testare extinsă regulată, gratuită până la creșterea capacităților de terapie intensivă. Şi mă întreb și eu poate vede cineva că, de trei luni de zile spitalul ăla modular de la Lețcani stă închis și acolo sunt 100 de paturi de terapie intensivă și cel puțin alte sute de paturi pentru pacienții care au nevoie de suport", a spus medicul Ciuhodaru la Antena 3.

Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti, evacuat de urgenţă

"Astăzi în jurul orei 18:00 ne-au anunțat. M-a sunat mama că trebuie să venim să o luăm de la spital că se evacuează spitalul, că se va face din seara asta spital COVID-19.", a vorbit ruda unui pacient.

"Astăzi a fost scoasă de la Terapie Intensivă și acum trebuie să o luăm acasă"

Fiica unei paciente a povestit la Antena 3 momentele de groază prin care trec: "Mama a suferit o operație la genunchi, o intervenție chirurgicală care necesită recuperare. I s-a spus că trebuie să țină legătura cu medicul. Şi mă întreb, medicul unde o să o vadă în continuare că este proaspăt operată? Astăzi a fost scoasă de la Terapie Intensivă, a fost trecută astăzi pe salon și acum trebuie să o luăm acasă"

"Nu credeam că o să trăiesc așa ceva"

"Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine și să nu sufere complicații. Sunt revoltată pentru că nu mi se pare normal să te anunțe de pe oră pe alta, că trebuie să vii să o iei acasă. Nu știu sunt încă sub șoc. Nu credeam că o să trăiesc așa ceva", a spus fiica unei paciente pentru Antena 3

×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru
Parteneri
Zece zile de concediu în plus pe an pentru români!
x close