Antena 3 Emisiuni Exces de putere Ministrul Sănătății Florian Bodog: „Licitaţia pentru ambulanţe trebuie pornită cât mai repede”

Ministrul Sănătății Florian Bodog: „Licitaţia pentru ambulanţe trebuie pornită cât mai repede”

30 Iun 2017   •   23:20
Ministrul Sănătății Florian Bodog: „Licitaţia pentru ambulanţe trebuie pornită cât mai repede”
Sursa foto: Foto: gov.ro

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat vineri seara, în emisiunea „Exces de putere” de la Antena 3, că licitaţia pentru ambulanţe trebuie să fie pornită cât mai repede.

"Am transmis protocolul semnat conform programării făcute de către Guvern la momentul respectiv, de către Secretariatul General al Guvernului, şi am transmis toate documentele de la Ministerul Sănătăţii, din punctul nostru de vedere considerăm că lucrurile sunt în regulă. Eu cred că această licitaţie trebuie pornită cât mai repede. Am spus din start că îmi doresc ca această licitaţie să fie pornită în condiţii legale în aşa fel încât nimeni să nu o poată contesta, nimeni să nu o poată opri", a spus Bodog.

El a afirmat că documentele necesare au fost semnate de ministrul de Interne Carmen Dan şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat. "Ele vor fi achiziţionate în mai multe etape în funcţie de timpul în care se finalizează licitaţia, vor fi achiziţionate ambulanţe de mai multe tipuri: ambulanţe de intervenţie rapidă, vor fi achiziţionate ambulanţe de tip A de TIB, C. Vor fi achiziţionate şi ambulanţe de tip SMURD", a mai susţinut demnitarul.

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close