Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Primăria condusă de Clotilde a depozitat gunoiul într-o curte din Sectorul 1. Imagini filmate din aer cu munții de deșeuri

Primăria condusă de Clotilde a depozitat gunoiul într-o curte din Sectorul 1. Imagini filmate din aer cu munții de deșeuri

In ediția de vineri seară a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3, realizatorul Adrian Ursu a prezentat imagini video cu locul în care au fost depozitate gunoaiele colectate de Primăria condusă de Clotilde Armand. Mai exact, chiar în curtea Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 1.

Primăria condusă de Clotilde a depozitat gunoiul într-o curte din Sectorul 1. Imagini filmate din aer cu munții de deșeuri
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Feb 2022   •   22:21

Grămezi de deșeuri au fost depozitate pe spațiul verde, chiar în incinta Complexului social de serviciu Odăii al administrației publice locale conduse de primarul Clotilde Armand, situat pe Șoseaua Odăii nr. 3-5.

Dan Podaru, Consilier Local PNL Sector 1, a lansat acuzații grave la adresa primarului Armand și celor din conducerea ADP Sector 1, vineri seara, la Antena 3:

"Din informațiile pe care le-am primit și noi, primăria și ADP-ul transformă spațiul de la Odăii nr. 3-5 într-o groapă de gunoi ilegală. ADP-ul ar trebui să strângă resturile de frunze și alte elemente din parcuri, nu gunoiul menajer.

Și neexistând, de un an de zile, un contract cu o groapă de gunoi, ADP-ul nu are unde să depoziteze acele deșeuri și le depozitează în acel spațiu. Este o bombă ecologică acolo.

Este evident un abuz în serviciu al directoarelor Oancea Sorina, director general, și Alina Draghiciu, director general adjunct, și este necesară, de urgență, o anchetă vis-a-vis de această drama care are loc la nivelul deșeurilor strânse în acel spațiu", a precizat Dan Podaru, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: gunoi ADP primaria
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close