Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Primarul din Ștefăneștii de Jos ar fi cumpărat cu bani tăcerea familiei fetiței de 13 ani. Antena 3 a aflat despre ce sumă ar fi vorba

Primarul din Ștefăneștii de Jos ar fi cumpărat cu bani tăcerea familiei fetiței de 13 ani. Antena 3 a aflat despre ce sumă ar fi vorba

Detalii halucinante ies la iveală în cazul fetiței care ar fi fost violată de primarul localității Ștefăneștii de Jos, dar și de alte persoane. Copila a fost oferită drept trofeu la o petrecere unde chefuiau mai mulți primari. În plus, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Carmina Pricopie, şefa departamentului de Investigații de la Antena 3, primarul Ștefan Ionel Robert ar fi dat familiei o sumă importantă de bani pentru a-i cumpăra tăcerea.

Primarul din Ștefăneștii de Jos ar fi cumpărat cu bani tăcerea familiei fetiței de 13 ani. Antena 3 a aflat despre ce sumă ar fi vorba
de Gabriel Dano    |    11 Iun 2021   •   22:33

"Pare că ulterior această relație a continuat pentru că, din informațiile mele chiar și după naștere primarul a menținut relația cu fetița, cu acordul familei și ar fi oferit acesteia 10.000 de lei ca totul să rămână sub tăcere, pentru că exista un dosar penal încă de la momentul respectiv.

Ce mi se pare mie șocant în toate această poveste e că pe mine m-au sunat polițiștii de la Poliția Ilfov care erau șocați, siderați, îngroziți și care cumva cereau sprijinul, adică ei s-au trezit în postura de a elibera un om asupra căruia planează astfel de acuzați", a spus Carmina Pricopie.

Primarul din Ștefănești, acuzat că a violat o fată de 12 ani, a fost lăsat în libertate

Primarul din Ștefăneștii de Jos acuzat că ar fi violat o fetiță de 12 ani a fost eliberat. Sunt locuitori care spun că de fapt s-a știut despre ceea ce ar fi făcut primarul de acolo care ar fi avut și alți doi complici.

Ieri, polițiștii Ilfoveni l-au reținut pe primar, dar și pe cei doi indivizi care i-ar fi dus în urma cu câțiva ani fetița respectivă, pe care acesta ar fi violat-o.

În urma acestor rețineri, polițiștii au mers astăzi la procurorul de caz de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru cei trei pentru a se merge în instanță, pentru ca un judecător să hotărască dacă aceștia trebuie să rămână în următoarele 30 de zile după gratii sau nu. Procurorul de caz nu și-a însușit propunere poliției și nu a acceptat să meragă în instanță cu solicitare de arestare preventivă pe numele celor trei.
Totul a pornit în urma unui denunț depus în luna februarie a acestui an și vizează fapte care au avut loc între anii 2017 și 2019. Atunci, tânăra, în vârstă de 12 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți bărbați din Dascălu și din Stefăneştii de Jos.

În 2018 s-a deschis o anchetă, cu autori necunoscuți, după ce tânăra, care a fost amenințată să păstreze tăcerea, a născut un copil la Maternitatea Polizu, potrivit surselor. Aceste două anchete s-au contopit într-un nou dosar unde este vorba inclusiv de viol, fiind vizat și primarul Robert Ștefan, din Ștefăneștii de Jos.

Ștefan Ionel Robert este primar PNL al localității Ștefăneștii de Jos din anul 2016. La alegerile din 2020, el a câștigat un nou mandat.

 

 

×
Subiecte în articol: stefanestii de jos
Parteneri
Cod galben de ploi, grindină și vijelii, în prima zi de minivacanță! Avertizarea meteo ANM vizează 17 județe
x close