Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Sondaj de ultimă oră. Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis

Sondaj de ultimă oră. Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis

Adrian Ursu a prezentat, vineri, la Antena 3, cel mai nou sondaj realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde. Iar datele acestuia relevă lucruri absolut spectaculoase privind preferințele românilor.

Sondaj de ultimă oră. Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis
de Gabriel Dano    |    23 Iul 2021   •   22:37

Unul dintre subiectele acestui sondaj a fost legat de profilul viitorului președinte al României. Întrebarea la care au răspuns cei care au participat la sondaj a fost: "Care este principala calitate pe care ați vrea să o aibă viitorul Președinte al României?"

Astfel, pe primul loc este dorința ca președintele să fie "cinstit/ corect/ drept" (20%). A doua calitate percepută ca fiind importantă în cazul unui președinte de țară este patriotismul (14%). Urmează, în ordine: - să fie implicat (8%), responsabil (5%), independent (4%), comunicativ (3%), competent/ inteligent (3%), alături de oameni/ apropiat de... (3%).

sursa: Exces de putere/ Antena 3

Sonsajul Avangarde a fost realizat în perioada: 14.07- 20.07.2021. Universul: Populaţia adultă neinstituţionalizată a României. Eșantion: 900 subiecți Eșantion probabilist, aleator simplu. Metoda: CATI (interviuri telefonice). Marja de eroare: 3,2% pentru un nivel de încredere de 95%

 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close