Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Explozie puternică în Constanța | Barca ucraineană găsită în Marea Neagră a fost detonată. Avea explozibil la bord

Explozie puternică în Constanța | Barca ucraineană găsită în Marea Neagră a fost detonată. Avea explozibil la bord

Un zgomot puternic i-a alertat pe locuitorii municipiului Constanța, care susțin că, în unele zone, s-a simțit ca un cutremur. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ambarcațiunea găsită pe mare în zona Tuzla ar fi fost detonată.

Explozie puternică în Constanța | Barca ucraineană găsită în Marea Neagră a fost detonată. Avea explozibil la bord
de Cătălina Smereca    |    05 Apr 2024   •   19:46

Un zgomot puternic i-a speriat, vineri seară, în jurul orei 18:00, în municipiul Constanța. O parte dintre aceștia spun că în unele zone s-a simțit de parcă ar fi fost cutremur, dar, oficial, nu se știe ce a produs acest zgomot.

Surse au declarat, pentru Antena 3, că a fost detonată ambarcațiunea găsită zilele trecute în largul Mării Negre, în zona Tuzla.

Acestea au declarat că viața oamenilor a fost pusă în pericol, întrucât aceștia au stat lângă barcă mai mult de 20 de ore.

”Timp de 20 de ore, cei de la ARSVROM au stat lângă barcă. Lângă bombă au stat tancuri de tone de combustibil. Au fost erori de proceduri grave. Ne-au pus viața în pericol”, au precizat mai multe surse, pentru Antena 3 CNN.

Joi, 4 aprilie, nava de căutare-salvare Artemis a Agentiei Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a transportat, în zona de siguranță a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, ambarcațiunea recuperată din apele teritoriale românești.

”Vineri, 5 aprilie, Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, a pus în aplicare procedurile operaționale specifice de cercetare a ambarcațiunii.

Miercuri, 3 aprilie 2024, nava de căutare-salvare Artemis a executat o misiune specifică pentru o ambarcațiune răsturnată la aproximativ 20Mm est Tuzla, care s-a dovedit a fi un posibil vehicul marin fără pilot“, au precizat reprezentanții MAPN.

×
Subiecte în articol: explozie barca tuzla
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close