Antena 3 CNN Politică Un apropiat al sistemului i-a spus lui Kovesi că ar face pușcărie în locul lui Liviu Dragnea. Reacția lui Mircea Badea

Un apropiat al sistemului i-a spus lui Kovesi că ar face pușcărie în locul lui Liviu Dragnea. Reacția lui Mircea Badea

Un apropiat al sistemului i-a spus lui Kovesi că ar face pușcărie în locul lui Liviu Dragnea. Reacția lui Mircea Badea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Noi 2017   •   23:51

Scriitorul Gabriel Liiceanu a făcut, marți, că ar face pușcărie în locul lui Liviu Dragnea ca să scape țara de legile justiției pregătite de PSD.

"Mi-aş da o parte din libertate ca să scap ţara de asemenea probleme, de o lege aşa de monstruoasă. Cata vreme e Dragnea acolo nu se poate face nimic. Mi-aş da ani de viata sa fac puscarie in locul lui Dragnea ca sa nu avem parte de o lege asa monstruoasa", a spus Liiceanu în timpul dezbaterii pe tema modificării Legilor justiției și a Codului penal la care a luat parte și Laura Codruța Kovesi.

Declarația șocantă a lui Liiceanu a fost comentată de Mircea Badea în ediția de marția seară a emisiunii "În gura presei".

"Dacă omul își dorește? Tot timpul am avut comentarii negative la adresa domnului Liiceanu, eu zic că legitime, corecte, fundamentate, argumentate întotdeauna, de ce să ne urâm, când putem să ne iubim. De ce să gândim negativ, când putem să gâmdim pozitiv. Să gândim negativ ar fi să nu intre Liiceanu la pușcărie. Să gândim pozitiv înseamnă să intre Liiceanu la pușcărie. Deci, eu sunt pentru să intre Liiceanu la pușcărie pentru că domnia sa îți dorește", a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close