Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Florin Jianu, în parteneriat cu Dumnezeu | Income Summer Edition

Florin Jianu, în parteneriat cu Dumnezeu | Income Summer Edition

Vara aceasta vă invităm la Income Summer Edition, un serial format din 7 ediții speciale, cu 7 întâlniri definitorii pentru viitorul tinerilor, al antreprenoriatului și al României, în general. Avem 7 runde de discuții cu leaderi, mentori, personalități de top în domeniile lor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2023   •   12:39

Sunt modele ale căror povești inspiră, motivează și, totodată, definesc ce este mai bun în țara în care trăim. Sunt pure exemple de reușită.

În episodul 1 îl veți întâlni pe Florin Jianu, “părintele” antreprenoriatului românesc. Dar întâlnirea va fi cu omul Florin Jianu, și nu cu președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR). Veți afla părerea lui sinceră despre viitorul tinerilor care calcă pe niște urme uneori sănătoase, alteori distorsionate de generațiile anterioare. Ce perspective au ei și ce rol joacă școala în toată această poveste, ce trebuie schimbat și ce nu la sistemul educațional, și nu numai, dar și de ce l-ar vrea Florin partener chiar pe Dumnezeu pentru 24 de ore? Răspunsurile, în primul episod Income Summer Edition.

Florin Jianu a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității din București – Departamentul de Matematici Aplicate și apoi a urmat studiile de masterat din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București cu lucrarea “Motivaţia ca factor de performanţă în organizaţii”. Este președinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România, cea mai puternică organizație a IMM-urilor din România, Vicepreședinte al Uniunii Europene a IMM-urilor (SMEunited) și președinte de onoare al Organizației Tinerilor Întreprinzători din Europa (JEUNE). A fost de două ori ministru în cadrul Ministerului mediului de afaceri, activitatea sa vizând o nouă lege dedicată IMM-urilor, o strategie pentru mediul de afaceri 2014-2020, legea crowdfunding, legea business angels, legea dedicată incubatoarelor de afaceri sau introducerea cotei de impozitare 1% pentru microîntreprinderile care au unul sau mai mulți salariați. De asemenea, Florin Jianu este creatorul programului “Start-up Nation – Romania”, cel mai de success program din România ce a vizat stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii.

Adrian Maniutiu face parte din echipa Antenelor de peste 11 ani, unde este realizatorul emisiunii INCOME, la Antena3CNN, din vara anului 2012. Este Ambasador al Antreprenoriatului, în cadrul proiectului european "Antreprenor 2020-2022", s-a născut la Cluj-Napoca în 1979 și a studiat business și marketing în Germania si Romania, la Cluj. A lucrat în domeniul investițiilor și în dezvoltare imobiliară, iar cu 10 ani in urmă a fondat PhotoMedia – transformată ulterior în EM360 GROUP – o agenție în expansiune, cu o echipa de peste 15 oameni, concentrată pe marketing-ul creativ, producții media, strategii de comunicare și management reputațional. Acumuland o experiență diversa în televiziune, atât din poziția de realizator TV și prezentator, cât și din cea de co-producător și dezvoltator de formate, în 2019 a lansat EM360 Studio – un canal web-TV care se concentrează pe seturi de producții premium din sfera de infotainment, business și talk. Din 2023 se implica si proiecte de venture din zona de automatizare si inteligenta artificiala.

×
Subiecte în articol: Income Summer Edition Florin Jianu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close