Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Gabriel Dumitru: ”Dacă investești banii altora nu ești atent la afacere”

Gabriel Dumitru: ”Dacă investești banii altora nu ești atent la afacere”

Un business de succes are la bază pasiunea. Pasiunea pentru a ajuta, pentru a dezvolta, pentru a cunoaște și pentru a găsi soluții inovatoare. Este și cazul antreprenorului, și în acelasi timp medic stomatolog, Gabriel Dumitru, care prin pasiune a atins succesul.

Gabriel Dumitru: ”Dacă investești banii altora nu ești atent la afacere”
de Bianca Voinea    |    29 Ian 2022   •   10:00

Practic, asta a vazut mereu în jurul lui: antreprenoriat și stomatologie. Părintii lui au deschis unul dintre primele cabinete private din România post ’89, dar Gabriel nu s-a culcat pe o ureche profitând de truda familiei, ci a căutat mereu să devină cea mai bună versiune a lui.

A pornit în cabinetul părinților de la jumătate de scaun pe care avea dreptul să profeseze, dar ambiția lui l-a propulsat departe. S-a specializat în străinatate, a învățat singur tainele antreprenoriatului, iar în prezent oferă servicii de stomatologie și implantologie digitală premium în cele două clinici deschise prin propriile-i eforturi.

Drumul nu a fost însă deloc simplu și recunoaște deschis că nicio școală nu te învață cu adevărat să faci business sau cum să te folosești de diversele instrumente financiare din piață pentru a te dezvolta sau ce greșeli să eviți.

De altfel, sfatul principal pe care Gabriel Dumitru îl are pentru orice viitor antreprenor este să își întocmească o listă cu “Top 10 greșeli pe care să le eviți” și să nu investească banii altora, pentru că altfel nu vor mai acorda aceeași atenție afacerii. Povestea lui și alte sfaturi prețioase, după aproape două decenii de experiență antreprenorială le regăsiți în emisiunea BizSchool, realizată de Bianca Voinea. 

 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close