Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un copil a ajuns la spital după ce a fost atacat pe stradă de un câine abandonat de stăpân, în Suceava

Un copil a ajuns la spital după ce a fost atacat pe stradă de un câine abandonat de stăpân, în Suceava

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat şi muşcat de un câine abandonat de stăpân pe o stradă din municipiul Suceava.

Un copil a ajuns la spital după ce a fost atacat pe stradă de un câine abandonat de stăpân, în Suceava
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    24 Mar 2023   •   18:55

Totul s-a întâmplat în Parcul Tătărași din municipiul Suceava, o zonă foarte populată, mai ales de copii, deoarece este o zonă de agrement pentru cei tineri.

Animalul a atacat copilul din senin. Pentru că avea microcip, imediat după producerea atacului, patrupedul a fost capturat de către serviciul de ecarisaj din cadrul Primăriei Suceava și dus la un adăpost din Suceava.

Urmare cercetărilor s-a stabilit că animalul aparține unui bărbat din comuna Icușești, județul Botoșani, undeva la circa 50km distanță.

Acum, cei de la Primăria Suceava au depus o plângere penală la Inspectoratul de Poliție din Botoșani, care face acum cercetări pentru a stabili cum a putut ajunge animalul tocmai până în Suceava, pe o distanță atât de lungă.

Potrivit autorităţilor, aceste situaţii sunt din ce în ce mai dese. Foarte mulți câini fără stăpâni sunt abandonați pe străzile din orașe, după ce din zona rurală sunt aduși cu diferite mașini.

Chiar dacă s-a ales cu răni pe mâini şi pe faţă, copilul se află acum internat în spital într-o stare stabilă.

Citeşte şi: Copil de 9 ani, atacat de un câine ciobănesc pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti 

×
Subiecte în articol: atac caine Suceava copil
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close