Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Copil cu handicap, lovit cu bestialitate de tată în timp ce mama filmează râzând. Reacţia DGASPC Iaşi

Copil cu handicap, lovit cu bestialitate de tată în timp ce mama filmează râzând. Reacţia DGASPC Iaşi

Un bărbat din Iaşi îşi loveşte cu pumnul fiul. Mama, în loc se intervină, filmează râzând. Deşi iniţial părea că este o joacă între tată şi fiu, în imagini se poate observa clar cum tatăl îl loveşte. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Copil cu handicap, lovit cu bestialitate de tată în timp ce mama filmează râzând. Reacţia DGASPC Iaşi
Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    12 Ian 2022   •   18:24

Scenele halucinante s-au petrecut la Iaşi, unde tatăl şi-a lovit copilul, în faţa mamei, care în loc să intervină era ocupată să filmeze. Mai mult decât atât, copilul suferă de un handicap grav, iar din imagini se vede cum iniţial acesta încerca de fapt să se joace cu agresorul său.

Confruntați cu imaginile tulburătoare, cei doi părinți neagă vehement.

 „Da, nu e adevărat nimic. Nu, nu la declarații", spun aceştia.

Polițiștii sunt cei care au scos din casa femeia şi copilul. Se pare ca bărbatul nu este la prima agresiune asupra membrilor familiei. Mama a mai depus plângeri pe numele soțului său, dar le-a retras ulterior.

Copil cu handicap, lovit cu bestialitate de tată în timp ce mama filmează râzând. Reacția DGASPC Iaşi

„A fost făcută ancheta socială la solicitarea judecătoriei pentru divorțul dintre cei 2 părinți. La data la care am fost mama nu se mai afla la domiciliul tatălui", spune Cristina Chiraţcu, asistent social comuna Rediu.

„Specialiștii direcției generale de asistenta socială şi protecția copilului Iași s-au autosesizat cu privire la acest caz. S-a luat legătura cu mama şi cu acel copil care a fost victima unor abuzuri fizice din partea unui bărbat. Se pare ca e vorba de tatăl, este vorba de un copil de 12 ani care are grad de handicap , hiperchinetic, școlarizat în învățământul special", spune Tiberiu Bantas, purtător de cuvânt DGASPC Iasi

Mama şi copilul vor rămâne în centrul de protecţie până când vor avea nevoie. Pe numele tatălui cel mai probabil se va deschide dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Cuplul nu mai are alți copii, iar soții sunt în proces de divorț. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close