Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Dealerii de droguri se ascund în casele părăsite din centrul Bucureştiului

Dealerii de droguri se ascund în casele părăsite din centrul Bucureştiului

Casele părăsite din Bucureşti sunt un adevărat punct de întâlnire pentru cei care vor să consume droguri.

Dealerii de droguri se ascund în casele părăsite din centrul Bucureştiului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2023   •   18:54

După ce sâmbătă noapte 12 persoane au fost prinse în flagrant, astăzi, în acelaşi loc, tinerii care păreau sub influenţa substanţelor psihoactive au revenit. 

Piaţa Unirii şi Centrul Vechi sunt cunoscute ca fiind zone în care tinerii se întâlnesc pentru a consuma droguri. Aceştia pot deveni chiar agresivi, de aceea sunt unele străzi din Bucureşti pe care locuitorii din apropiere le evită complet.

Deşi autorităţile încearcă să îi ţină la distanţă, consumatorii de droguri se ascund în continuare în zonă.

Consilierea tinerilor aflaţi în situaţii dificile dar şi susţinerea familiei ar fi soluţiile pentru prevenirea acestor situaţii, spun psihologii.

Citeşte şi: Cantităţi uriaşe de droguri găsite într-un imobil dezafectat din Bucureşti. 12 persoane prinse în flagrant în timp ce consumau substanţele interzise

Polițişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 Poliție, cu sprijinul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În urma activităților specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanțe interzise de lege și ar deține cantități însemnate de stupefiante.
 

×
Subiecte în articol: droguri case părăsite
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close