Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Femeia aruncată de la balcon de soţ, în Zalău, lucra în Germania şi se afla în vizită la copii

Femeia aruncată de la balcon de soţ, în Zalău, lucra în Germania şi se afla în vizită la copii

Femeia aruncată de soţ de la balconul unui bloc din Zalău se afla în vizită la fiica sa, după ce a venit împreună cu soţul din Germania. Principalul suspect, spun procurorii, e chiar soţul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2024   •   18:59

Cei doi veniseră din Germania, unde lucrează, în vizită la copii. Una dintre fetele lor tocmai îşi botezase ieri copilul. Femeia a murit la scurt timp, iar soţul a fost reţinut de către procurori pentru omor calificat. Bărbatul a aruncat-o pe soția sa de la etajul al treilea al imobilului.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112.

"Pacienta se afla în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire, ea nu a răspuns manevrelor", a declarat Maior Lucian - Andrei Jacod, ISU Sălaj

"Poliția a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că în fața unui bloc din municipiul Zalău a fost găsită o persoană decedată", transmite IPJ Sălaj.

Loredana avea 43 de ani. Ea și soțul ei veniseră la mezina care ieri își botezase copilul. Apartamentul în care au stat noaptea trecută în Zalău era închiriat de una dintre fetele lor. În noaptea trecută, soții au fost singuri în apartament. Din cauza băuturii cei doi s-au luat la ceartă.

Femeie și fiica sa au mai depus în trecut plângeri la Poliție împortrivă bărbatului

"A existat și un ordin de restricție la solicitarea unei dintre fiicele autorului în 2020. Din datele pe care le avem, au existat amenințări cu moartea", a declarat Sorin Emil Flonta, prim-procuror Parchetul Județului Sălaj.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru omor calificat și riscă până la 30 de ani de pușcărie sau închisoare pe viață.

×
Subiecte în articol: femeie ucisă bărbat agresor ISU Sălaj
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close