Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Florin Cîțu, negru de supărare după discuția cu Marcel Ciolacu. Ce au surprins camerele de filmat

Florin Cîțu, negru de supărare după discuția cu Marcel Ciolacu. Ce au surprins camerele de filmat

Florin Cîțu era vizibil supărat după discuțiile de joi seară cu președintele PSD Marcel Ciolacu. Liderul Liberal a declarat că singurul mandat cu care liberalii vor să meargă la Cotroceni este acela de a forma o majoritate în jurul PNL.

Florin Cîțu, negru de supărare după discuția cu Marcel Ciolacu. Ce au surprins camerele de filmat
de Gabriel Dano    |    03 Noi 2021   •   18:43

Iar până acum PSD a negociat foarte dur cerând nu doar portofoliul de premier ci venind și cu peste 100 de măsuri-condiții pentru PNL.

"Am avut o discuție la telefon cu Marcel Ciolacu. Vom avea o întâlnire maine la Parlament, la Camera Deputaților, parcă. E un salon acolo și ne vom vedea pentru discuții. Mergem cu un singur mandat: acela de a forma o majoritate în jurul Partidului Național Liberal pentru a trece peste această criză.

Propunerea PNL (de premier, n.r.) nu este făcută. Noi vrem o majoritate în jurul PNL și după aceea discutăm despre premier.

Întrebat dacă mai au rost discuțiile de joi în condițiile în care PSD vrea să dea propriul premier, Florin Cîțu a răspuns:

"Bineînțeles, trebuie să avem discuția la masă, poate reușim să-i convingem că singura majoritate care poate să treacă România prin criză este majoritatea în jurul Partidului Național Liberal. Așa mergem acolo, să le arătăm că putem face asta".

Camerele de filmat au surprins un Florin Cîțu și mai iritat în momentul în care a fost întrebat dacă a discutat cu Ludovic Orban despre o eventuală susținere.

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Marcel Ciolacu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close